JEE-O maakt badkamer tot trendy paradijsje

De badkamer. Niet alleen meer de ruimte waar je je snel even opfrist. Maar tegenwoordig de plek om heerlijk te ontspannen.

In een minimalistische, fraai vormgegeven badkuip of genietend onder een regendouche die een boost aan energie geeft. Lifestyle label JEE-O maakt met haar trendy, hoogwaardige items van iedere badkamer een waar paradijsje.

Fris de dag beginnen of na een lange vermoeiende dag behoefte om even helemaal bij te komen? Dan zijn de hippe producten van JEE-O ware must haves!

Fatline thermostaat
Met het nieuwste item voor de badkamer, dat JEE-O presenteerde op de Woonbeurs 2012, heeft dé trendsetter in badkamerland geluisterd naar de consument. Zo was er veel vraag of de schitterende design fatline, de RVS regendouche met robuuste kop, niet kon worden uitgevoerd met een thermostaat.

Gemakkelijker in het gebruik én veiliger voor kinderen. JEE-O was het daarmee roerend eens, waardoor de fatline thermostaat nu een feit is.

De ring, waarmee op de oorspronkelijke fatline alles moet worden geregeld, is in de nieuwe variant vervangen door twee knoppen: één voor de temperatuur en één om de kracht van de straal te regelen.

Bovendien is de fatline thermostaat, die zowel verkrijgbaar is in geborsteld als gepolijst RVS, ook voorzien van een handdouche. Wel zo praktisch!

Bron en meer informatie: JEE-O


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags