Jaga maakt statement bij Klimaattop

Jaga maakt statement bij Klimaattop

Met een bezoek aan de Klimaattop in de Deense hoofdstad Kopenhagen heeft radiatorfabrikant Jaga zijn eigen bedrijfstypering als ‘specialist in klimaatbeheersingsoplossingen’ stevig kracht bijgezet.

In Kopenhagen was niet alleen de Jaga Experience Truck te vinden, maar was Jaga samen met de Polar Conservation Organisation ook gastheer van de drijvende ‘speakers corner’ de Uchronian Ark. Daarop kon iedereen zijn zegje doen over het milieu in het algemeen en het veranderende klimaat in het bijzonder.

Jaga liet in Kopenhagen zien respect te hebben voor de aarde en de toekomst, en daar ook als bedrijf naar te handelen.

Het ondersteunen van het discussieplatform Uchronian Ark is daarvan een voorbeeld, evenals het feit Jaga concrete oplossingen biedt voor problemen zoals energiekosten en de milieuvervuiling.

Niet alleen het gebruik van water, gas en elektra spelen hierbij een rol, ook de (schadelijke) stoffen die in de lucht zitten. Onder meer het laatste is iets waarover de politici op de Klimaattop overeenstemming willen bereiken.

Energie en luchtkwaliteit
In de Jaga Experience Truck werd de bedrijfsfilosofie van Jaga op het gebied van energie en luchtkwaliteit toegelicht.

Daarbij is aandacht besteed aan de manier waarop het bedrijf oplossingen ontwikkeld, aan het milieuvriendelijke productieproces en aan het zuinige gebruik van materialen.

Jaga gebruikte de truck al eerder om samen met partners, klanten en deskundigen na te denken over een betere toekomst voor het milieu.

Bron: Jaga


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags