Instamat Jay

Instamat Jay

Simpel, elegant en functioneel. Dit zijn de kenmerken van de elektrische handdoekdroger JAY, het nieuwste product in het assortiment van Instamat.

De JAY is een elegante accessoire om een handdoek op te hangen. Naast de elegante vormgeving, biedt het ook nog de extra functie dat de handdoek wordt verwarmd.

Op deze manier is er altijd de beschikking over een warme handdoek zonder afhankelijk te zijn van de centrale verwarming. Door haar slanke vormgeving en de twee hoogte maten, 820mm en 1720mm, is de JAY in bijna iedere situatie toepasbaar. Zowel in badkamer als keuken.

Instamat Jay

De JAY is gemaakt van geborsteld of gepolijst roestvast staal en is alleen leverbaar in een elektrische uitvoering. De aan/uit-knop met thermostaat bevindt zich aan de bovenzijde. Als de JAY in bedrijf is brandt er een licht onder de knop.

Het toepassen van meerdere JAY’s is ook geen probleem aangezien het verbruik ongeveer net zo veel is als een normale gloeilamp. De JAY kan zowel in nieuwe als bestaande badkamers of keukens worden gemonteerd, in een inbouw en een opbouw uitvoering.

Bron: Instamat


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags