Inspirerend zwart in de badkamer

Tiger combineert in het moderne badkamerprogramma Ontario, robuuste afgeronde vormen met een elegante belijning. Deze serie is nu ook verkrijgbaar in hoogglans zwart. Hiermee kan men de badkamer geheel in stijl inrichten.

Men kan overigens ook kiezen voor een complete wastafel die direct op de onderkast geplaatst wordt. Het Ontario programma bevat onder andere meubels, douchecabines, kranen en accessoires.

Lekker flexibel en erg praktisch is het verrijdbare meubel met geïntegreerde wasmand. Lades zijn standaard voorzien van een geruisloos “soft-close” ladesysteem.

Door de verschillende afmetingen en combinatiemogelijkheden lukt het altijd om de meest optimale indeling te creëren. Zowel in een grote maar ook in een kleinere ruimte.

Speciaal voor de toiletruimte is er een fonteintje op een wastafelblad, een fonteinkraan en een spiegelkastje. De steunen van het wastafelblad kunnen tevens dienst doen als handdoekrekjes. Bijpassende kranen en accessoires in glanzend chroom maken het plaatje compleet.

Ontario is verkrijgbaar bij bouwmarkten en doe-het-zelf zaken. Tiger geeft 5 jaar garantie op haar accessoires.

Bron: Tiger


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags