Algemeen
Sanigids.nl besteedt voortdurende zorg en aandacht aan de samenstelling van de website en de juistheid van de opgenomen gegevens. Sanigids.nl aanvaardt echter geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van www.sanigids.nl of met de tijdelijke onmogelijkheid deze site te kunnen raadplegen.

De product- en merknamen op deze sites zijn auteursrechtelijk beschermd.

De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.

Privacy
Al de door u verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven door de betreffende persoon.

Klik hier voor meer informatie over privacy.

Links
Bepaalde verwijzingen op deze sites kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden en waarover sanigids.nl geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites.


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags