Ideale lichtspiegelkasten voor krappe badruimten

Zoekt u een prachtige lichtspiegelkast, maar kampt u met ruimte problemen en een krap budget?

Dan biedt fabrikant EMCO de perfecte oplossing met de nieuwe serie lichtspiegelkasten EMCO Asis flat.

Deze lichtspiegelkasten hebben een diepte van slechts 115 mm en bieden toch verbazend veel ruimte voor alle op de wastafel benodigde badkamerproducten. Zij zijn ideaal voor krappe badruimten en een lust voor het oog dankzij het stijlvolle en strakke design.

En ook de uitrusting biedt u verrassend veel voordelen. De leggers zijn van hoogwaardig kristalglas. Zij zijn op eenvoudige wijze op zes verschillende hoogten te plaatsen, conform uw wensen.

Ook de deuren zijn doordacht uitgevoerd met kristalspiegels aan zowel de binnen- als buitenzijde en niet te vergeten een soft-close-functie, zodat zij altijd zachtjes sluiten.

Al naar gelang de situatie in de badruimte, zijn de deuren in een handomdraai naar links of rechts openend te monteren. Een driedimensionale instelmogelijkheid van de deur zorgt daarbij voor een perfecte afstelling.

Modellen
U kunt kiezen uit een 600 mm breed model met 1 deur, twee varianten met 2 deuren – 600 of 900 mm breed – en een model met een breedte van 1.200 mm en 3 deuren.

Alle modellen zijn aan de bovenzijde voorzien van een strak en horizontaal lichtarmatuur dat ca. 5 cm uitsteekt. De verlichting bestaat uit energiezuinige T5-lichtelementen.

Een gesatineerde acrylafdekking zorgt daarbij voor een zachte lichtverdeling zonder verblinding. Verder zorgt een schakelaar in de lichtspiegelkast voor een afzonderlijke en niet van de verlichting van de ruimte afhankelijke regeling van het licht.

Voor extra gemak beschikken alle modellen over een extra geïntegreerd stopcontact.

Betaalbaar design & hoge kwaliteit
De nieuwe lichtspiegelkasten zijn voor liefhebbers van betaalbaar design bij een hoge kwaliteit. Deze lichtspiegelkasten zijn verkrijgbaar vanaf Є 884,00 afhankelijk van de afmeting van de kast.

Bron: Emco


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags