Ideal Standard op VSK 2008

tonax.jpg

Ideal Standard focust zich op de badkamer in zijn totaliteit. We belichten kort enkele hoogtepunten die in Utrecht voorgesteld worden en dit perfect illustreren.

’Tonax’ – Douchen in kleuren, klanken en sensaties.
Het Tonax-doucheconcept is een geslaagde combinatie van innovatie en functioneel design.
Nieuwe materialen zorgen voor een betere isolatie, waardoor de temperatuur in de cabine langer behouden blijft en tegelijk het geluid gedempt wordt.

Tonax is uitgerust met chromotherapie, MP3-aansluiting en een hammam.
Verder een comfortabel zitje, krachtige massagejets en een tropische regendouche voor de liefhebbers van subtiele verfrissing.
Bij het ontwerp werd zelfs aan opbergruimte gedacht, in de vorm van discreet gemaskeerde spiegelkastjes.

De stoomcabine wordt perfect geïntegreerd in de badkamer door een speciaal zijpaneel.
Naast een glazen of spiegeluitvoering kan ook gekozen worden voor mozaïek of zelfs tegels die voor de aansluitende wand gebruikt worden.
Vanaf maart 2008 verkrijgbaar op de Benelux-markt.

simplyu.jpg

‘SimplyU’ – de badkamer afgestemd op de eigen designvoorkeur.
Het SimplyU-concept is een geïntegreerde badkameroplossing gebaseerd op individuele designvoorkeur.
Het concept is opgevat rond 4 verschillende stijlcategorieën die variëren van functioneel-minimalistisch tot ‘emotioneel’.

Via een handige internettool kan de consument zijn badkamer geheel naar persoonlijke voorkeur samenstellen en, via een unieke visualisatie, zien hoe het geheel zal ogen.
Daarvoor heeft hij de keuze uit 4 soorten keramische wastafels, meubilair in verschillende afwerkingen, 14 soorten kranen en spiegels met digitale display.

Technologische innovaties zoals het ‘Ideal Flow’ systeem, dat lelijke overloopgaten overbodig maakt, zitten eveneens in SimplyU vervat.

Vanaf de tweede helft van 2008 verkrijgbaar op de Benelux-markt.

first.jpg

’First’ – Het bad met betere toegankelijkheid
De badkuip die design en functionaliteit combineert.
Eerst en vooral door de lage rand (slechts 48 cm hoog), waardoor 50+’ers, kinderen en andersvaliden makkelijker kunnen instappen.
Bovendien blijft het water in de polyester/polyurethaan kuip dubbel zo lang warm.

Deze innovatieve materialenmix voelt ook zachter aan, glanst mooier en kan flexibel naar allerlei onconventionele vormen ontworpen worden.
Door het verborgen overloopsysteem ontstaat een minimalistisch design met uitgebreide afwerkingmogelijkheden, geheel af te stemmen op de eigen smaak.

Tot slot vindt het ‘First’ bad makkelijk een plaats in elke badkamer, zelfs met de meest onmogelijke vorm, door de brede keuze aan rechthoekige of asymmetrische uitvoeringen en afmetingen.

Vanaf februari 2008 verkrijgbaar op de Benelux-markt.

VSK 2008: Hal 7, stand E 110

Foto’s en tekst: Ideal Standard


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags