HÜPPE introduceert “minder is meer”

In het kader van de nieuwe designstijlen ELEGANCE en PURE heeft douchewandfabrikant HÜPPE de serie Refresh gerestyled in de designstijl PURE.

De stijl PURE is voor liefhebbers van de moderne en duurzame ontwerpstijl “minder is meer”. Een minimalistische ontwerpstijl met heldere rechte lijnen en strakke hoeken. Opnieuw is HÜPPE is er in geslaagd design, stijl en kwaliteit verder te perfectioneren.

Met de restyle van de serie HÜPPE Refresh pure heeft HÜPPE de kunst van het weglaten een nieuw elan gegeven. De douche oogt zeer transparant en helder mede dankzij de strakke en ranke profielen. De mooie wandprofielen hebben een geïntegreerd verstelmechanisme, vanzelfsprekend zijn geen schroeven in het zicht.

Nieuw is de unieke wandconsole techniek waarmee de wand eenvoudig en gemakkelijk gemonteerd kan worden, zodat deze altijd perfect hangt.

Multifunctionele perfectie
De ontwerpers van HÜPPE hebben dit unieke concept doorgevoerd in een grote verscheidenheid in modellen. Vierhoek-, vijfhoek-, kwartrond- en halfronde modellen en verschillende inbouwvarianten voor nissen. Ook over een comfortabele instap is goed nagedacht, want bij alle modellen openen de zwaaideuren naar binnen en buiten.

Het voordeel hiervan is dat deze douchewanden ook in kleinere badkamers toegepast kunnen worden. Bij alle modellen is een unieke scharniertechniek toegepast die optisch gezien een lust voor het oog is en zorgen voor een goede reiniging. De functionele en strakke beugelgrepen perfectioneren het geheel.

Trendy & stijlvolle details
Alle modellen worden in helder echt glas geleverd, standaard en met meerprijs in het onderhoudsvriendelijke “anti-plaque”. Indien gewenst kan met behulp van de zandstraaldecoratie “Sand Plus”, de wand minder transparant worden gemaakt. Bovendien kunnen stijlvolle decorvarianten “Karo” in het glas worden gezandstraald.

De scharnieren en beugels zijn hoogwaardig verchroomd. De wandprofielen zijn in vier trendy kleuren leverbaar: wit, zilvermat, titaanzilver en glanzend chroom. Dus voor ieder wat wils.

Bron: Hüppe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags