Hüppe Design zonder limiet

Hüppe Duplo met Sand Plus

Dit jaar is voor Hüppe het innovatiejaar, want naast de vele nieuwe series heeft het toonaangevende bedrijf ook de designseries Duplo, Kalea en Vista verder ontwikkeld. Zo komt Hüppe nog beter tegemoet aan de vraag naar individuele oplossingen.

Forse doucheruimten
Bij de Walk-In serie Duplo is de douchebelevenis nog groter geworden. Met de nieuwe en toch stabiele dwarssteun kunnen diepten van 1,5 m worden gerealiseerd. Dankzij de breedten van de glazen panelen tot 2 m, zijn dus nu forse doucheruimten van ca. 3 bij 1,5 m te creëren.

Meer intimiteit is mogelijk dankzij het nieuwe combidecor Sand Plus. Hierbij wordt het onderste ruit over de gehele oppervlakte gezandstraald, de bovenste is glashelder voor een vrij uitzicht.

De voeg tussen de ruiten heeft het voordeel, dat er een flinke zeephouder tussen de ruiten geplaatst kan worden. De handgreep is extra uitgerust met een strakke handdoekhouder, dus die hoeft niet te worden aangeschaft.

Dankzij de horizontale tweedeling is de serie Duplo zeer geschikt voor grote maten en ontstaan geen logistieke problemen.

Hüppe Vista U-cabine

Barrièrevrije instap
Een primeur is de modern en hoekig vormgegeven U-cabine van de serie Vista. De strakke en chroomglanzende strip aan de bovenzijde geeft deze serie een uniek design kenmerk.

De U-cabine heeft nauwelijks profielen en is uitgevoerd met zijwanden en twee vederlicht lopende schuifdeuren, die zijn voorzien van innovatieve rollagers. Het ontwerp is zeer geschikt voor een combinatie met vlakke douchebakken.

Dit komt mede door de barrièrevrije instap en de afneembare waterkering. Uniek is het unclipsysteem. Hiermee kunnen de glasdeursegmenten eenvoudig losgenomen worden, zodat deze aan alle zijden goed gereinigd kunnen worden.

Voor grote douches is de serie Kalea ook inzetbaar. De nieuwe modellen met zijdeel voor in een nis of hoek, bieden nog meer mogelijkheden. Het nieuwe hef/zenkmechanisme van de zwaaideuren en meer decoraties voor alle series perfectioneren het geheel.

Bron: Hüppe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags