Hüppe Classics: Voor elke ruimte een douchewand voor een gunstige prijs

Hüppe heeft de zwaai- en schuifdeurserie Classics uitgebreid.

Ondanks de gunstige prijzen krijgt u de welbekende hoge Hüppe kwaliteit met echt 6 mm veiligheidsglas en schitterende designdetails. De vernieuwingen zorgen voor nog meer voordelen.

Aan het assortiment zijn nieuwe hoekinstappen en kwartronde zwaaideuren toegevoegd. De nieuwe hoekmodellen zijn voorzien van vaste segmenten. Hierdoor komt het draaipunt van de deuren verder naar binnen.

Het voordeel is, dat bijvoorbeeld een aan een wand gemonteerde radiator vrij hangt en beschadigingen worden voorkomen. Met name bij kleine badruimten is dit ideaal en geeft dit toch een comfortabele instap.

Perfecte afwerking
De serie Classics oogt heel stijlvol, transparant en mooi. Transparant doordat er minder profielen aan de bovenzijde zitten. Stijlvol dankzij echt glas. Mooi door de concaaf gevormde greeplijst en fraaie designdetails van de profielen en de scharnieren.

In de wandverbinding ziet u ook geen lelijke schroeven in het zicht, dat maakt het geheel nog perfecter.

Ideaal in kleine ruimten
De draaideuren van de hoekinstap gaan zowel naar binnen als naar buiten open hetgeen voor een ideale instap zorgt. Bijkomend voordeel is dat de douchewanden ook in kleine ruimten inzetbaar zijn.

De lagering in de rollen aan de onder- en bovenzijde (geen geleiders) zorgen voor een voortreffelijk loopgedrag. Een significant detail zijn de reinigingshulp en reinigingsknoppen.

Deze zorgen ervoor dat u de wand snel kunt uitnemen, zodat de moeilijk bereikbare plaatsen ook goed zijn te reinigen. Dan blijft de douchewand jarenlang mooi.

Uitvoeringen
De serie Classics is leverbaar in 12 modellen in de kleuren glanzend chroom, zilvermat en wit bij hoogten van 1.900 mm.

De deuren zijn van echt 6 mm veiligheidsglas en kunnen voorzien worden van het onderhoudsvriendelijke “anti-plaque”. Op aanvraag zijn asymmetrische modellen leverbaar.

Bron: Hüppe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags