Hüppe Alpha

Hüppe Alpha

Hüppe introduceert een nieuwe generatie douchewandsystemen met de naam Alpha, die dankzij de gunstige prijsstelling in elk segment inzetbaar zijn.

Toch is het design en de kwaliteit wat u van Hüppe gewend bent. Een topkwaliteit en een verrassend design met een doordachte techniek en vele innovatieve details, die u en de opdrachtgever vele voordelen bieden.

Eén van nieuwe details is de nieuwe lagering in de rollen aan de onder- en bovenzijde (geen geleiders) van de schuifdeuren. Dit zorgt voor een voortreffelijk loopgedrag.

Een andere bijzonder detail zijn de reinigingshulp en reinigingsknoppen. Deze zorgen ervoor dat de wand snel uitneembaar is, zodat de moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudig zijn te reinigen.

Hüppe Alpha

Wat de montage betreft is alles voorgemonteerd, de montage is eenvoudig, dus de montagetijden zijn kort. Alle deuren hebben een groot verstelbereik, zodat bouwkundige afwijkingen probleemloos zijn te overbruggen.

De nieuwe wandverbinding heeft geen zichtbare schroeven. Het kitwerk is minimaal dankzij de speciale sparingen in muur- en stelprofielen.

Hüppe Alpha

De serie Alpha is leverbaar in vier modellen in de kleuren zilvermat en wit met echt of kunstglas.

Het assortiment bestaat uit een schuifdeur met vast segment en zijwand, een model met draaideur en zijwand, een schuifdeur met zijwand in kunstglas en een pendeldeur met zijwand. Alle modellen hebben een hoogte van 1.900 mm.

Bron: www.huppe.nl


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags