Hüppe 501

Hüppe 501 walk in

Onder het motto “verfrissend als nooit tevoren” heeft Hüppe de populaire zwaai- en schuifdeurserie 501 design met talrijke innovaties uitgebreid.

Bij een aantal modellen van deze veelzijdige serie is de deursluiting een staaltje van perfectionisme. Deze heeft een verdekt hef/zenkmechanisme dat er voor zorgt, dat de deur 5 mm omhoog gaat tijdens openen.

Voor iedereen betaalbaar
Daardoor zijn deze modellen zeer geschikt voor de nieuwe trend van inbouw gelijk met de vloer. Ook voor de mooie vlakke douchebakken kunt u bij Hüppe terecht. Het resultaat is een volledig nieuw en stijlvol design, dat bovendien voor iedereen betaalbaar is.

Met of zonder waterkering
Ook vanwege de vlakke inbouw kunt u nu kiezen uit met of zonder waterkering. Zonder waterkering is barrièrevrij, mooier om te zien en veiliger. Om de transparantie van de wanden te vergroten, heeft Hüppe het aluminium profiel onder de vaste segmenten laten vervallen.

Het bijkomende voordeel hiervan is dat reiniging eenvoudiger gaat. Wat de hoogte betreft is naast een hoogte van 1.900 mm ook een standaardhoogte van 2.000 mm leverbaar, hetgeen ideaal is voor lange mensen.

Hüppe 501 detail

Walk-In
Nieuw in het assortiment is het Walk-In model. Dit is een zijwand die in drie maten is te leveren met in lijn een deursegment met een vaste maat van 350 mm.

Daarnaast is bij de nis modellen de deur zowel naar binnen als buiten te openen. Dit vergemakkelijkt het bedieningsgemak bij o.a. een kleine badkamer.

Anti-plaque
Alle modellen worden in echt glas (helder of Intima) geleverd. Standaard en met meerprijs in het onderhoudsvriendelijke “anti-plaque”.

Naast het echte glas herkent u de bekende Hüppe kwaliteit aan de unieke scharnier- en sluitingtechniek en het hoogwaardige chroom van de scharnieren en beugels.

Om tegemoet te komen aan de vele stijlen zijn de wandprofielen in drie trendy kleuren leverbaar: wit, chroomlook en zilvermat.

Bron: Hüppe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags