HSK Premium Softcube een nieuwe, frisse designserie

Met een nieuwe, frisse designuitvoering biedt de bekende HSK-serie Premium een nieuw design voor een tijdloos-moderne badkamerinrichting.

De moderne, trendgeoriënteerde serie Premium Softcube maakt indruk door haar in detail consequente gelijke vormgeving en een breed modellenscala.

De zacht afgeronde optiek van de grepen, scharnieren, stabilisatiesteun en profielen bieden een perfect design.

Maatwerk
Premium Softcube biedt ook bij moeilijke ruimtesituaties ideale oplossingen, b.v. met uitsparingen of schuintes. Onderhoudsvriendelijk: de aan binnenzijde glasvlakke chroom liftscharnieren.

Softcube-Design
Grepen, Scharnieren, muur- profi elen en stabilisatiesteun met zachte rondingen en schitterende afwerking. De serie Premium Softcube staat voor absoluut consequent
design, hoogwaardig materiaal en een zeer ruime modelkeuze. Uniform, tijdloos en modern!

Nisdeur
Een highlight voor modern-frisse badkamers met nissen van breedtes tot 130 cm is deze Premium Softcube draaideur. Zowel bij montage op douchebak of direct op de tegelvloer – ze biedt veel ruimte en comfort voor het dagelijkse doucheplezier.

Uitvoering
De wijd openende draaideuren van de serie Premium Softcube worden veilig bevestigd met hoogwaardige muurprofielen in tijloosmoderne chroomoptiek.

Glas
De grote keuze aan echt glas varianten zoals b.v. het nieuwe “grijs” of het mooie structuurglas “carré” bieden ruime mogelijkheid voor een individuele invulling. De combinatie met een van de Softcube douchepanelen maakt de uniforme look compleet.

Douchepaneel Softcube
Zacht afgeronde hoeken, schitterende afwerking, attractieve details en een hoogwaardige uitvoering verrassen bij de nieuwe douchepanelen in de Softcube optiek.

Ze passen zich perfect aan in de nieuwe Softcube-wereld en scheppen een uniform badkamerlandschap. Absoluut briljant: De afwerking „RVS gepolijst“ en „glas, wit“! Beide uitvoeringen zijn naar keuze in een hoek of vlak tegen de muur te monteren.

Alu-spiegelkasten Softcube
Tijdloos design met heldere lijnen van aluminium maken de nieuwe alu-spiegelkasten Softcube tot een blikvanger in iedere badkamer.

De hoogwaardige afwerking van het aluminium corpus en de dubbele spiegeldeuren wordt door de moderne verlichting optimaal in scene gezet.

Trendy: Design met functie – in hoogte verstelbare glasplanchets en een praktisch dubbel stopcontact zitten verstopt achter de spiegels.

Bron: HSK


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags