HSK Lavida, ultieme bewegingsvrijheid

Een uitzonderlijke douche ervaring bieden de nieuwe HSK Walk In oplossingen Lavida.

Overweldigend grote glasplaten, de vlakke dorpelvrije instapopeningen en het geïntegreerde douchepaneel – een echte blikvanger – geven een nieuwe dimensie aan design en ruimte.

De 8 mm sterke glaselementen van enkelvoudig veiligheidsglas met een hoogte van 220 cm zorgen voor een geheel nieuwe ruimtelijke ervaring.

Maximaal douchecomfort
Het Lavida frontelement kan met een of twee 180° draaibare zijpanelen of in combinatie met een eendelige draaideur, als compleet gesloten Walk In oplossing, worden toegepast.

Het Lavida Design gecompleteerd met de nieuw ontworpen Acryl-douchebakken met een geïntegreerde afvoergoot. Door de supervlakke constructie kan deze bak vlak met de tegelvloer worden gelegd voor een maximaal douchecomfort.

Gesloten combinatie
Gaat Uw voorkeur uit naar een gesloten douchesituatie dan kunt u kiezen voor de nieuwe gesloten versie met de 220 cm hoge Lavida Walk In gecombineerd met een volledig deurelement.

Door de profielloze constructie van de Lavida kunnen alle modelvarianten worden omgetoverd tot een grenzeloze doucheruimte.

Het afvoerdeksel van de nieuwe HSK-acryl douchebak kan individueel worden gecombineerd met het oppervlaktetype van het Lavida douchepaneel.

Lavida Douchepaneel
Speciaal afgestemd op het design van de Lavida Walk In oplossingen is het op de vloer gemonteerde Lavida douchepaneel, waarvan het heldere design en de uitgekiende functionaliteit alsmede de heldere lijnen de Walk In onderstrepen.

Het ontwerp van het elegante douchepaneel biedt stevigheid met de geweldige 8 mm dikke glaselementen en tegelijkertijd een niet te evenaren doucheplezier.

Bron: HSK


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags