Hoesch Singlebath

mybath.jpg

Relaxen, ontspannen, nieuwe kracht scheppen – gun uzelf een weldoend bad en laat jachtigheid en stress achter u.

Een genot dat u met SingleBath ook heerlijk kunt delen: de duo-badkuip biedt door zijn royale binnenmaten voldoende ruimte om met z‘n tweeën te baden, zelfs naast elkaar.

mybath1.jpg

Even spannend als het design en de variatiemogelijkheden is de materiaalmix van het optionele platformsysteem: de HPL-platen van stevig echt houtfineer – naar keuze in de decoren notelaar of makassar – of van buitengewone leisteen zijn natuurlijk geschikt voor het alledaagse gebruik en zorgen voor kleurige accenten in de badkamer.

Beide badmodellen zijn als inbouwbad of met rondom aangevormde rand en telkens met de nieuwe Reviva-Whirlsystemen leverbaar.

mybath3.jpg

Met een even trendy als praktische 2-in-1-oplossing slaat SingleBath bij de wastafel een nieuwe weg in: onder de platte, trendy opzetwastafel van Supracryl® bevindt zich een kleine wastafel, bijvoorbeeld om de handen te wassen.

De wastafelonderbouw biedt heel wat comfortabele opbergruimte in drie laden, die met greeplijsten geopend kunnen worden.

mybath2.jpg

Pure douchebelevenis met maximale bewegingsvrijheid biedt de instapdouche, waarvan de transparante optiek door de frameloze cabine ondersteund wordt.

Een plaats om af te drogen zorgt ervoor dat de vloer droog blijft.

De douchezuil is als toebehoren met regensproeier, zijsproeier en handsproeier verkrijgbaar.

Praktisch: het aflegvlak van Supracryl®.

Meer informatie: www.hoesch.de


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags