Het bad dat zich aanpast aan uw badkamerontwerp

Voor wie het ultieme in Baden wil, heeft Sealskin de Canvas ontwikkeld. Optimaal comfort, modern ‘Dutch design’ en gemaakt van bijzonder hoogwaardig materiaal.

Kortom, het beste bad wat Sealskin tot nu toe heeft ontwikkeld. En volledig aan te passen naar úw situatie. Dankzij de maatwerkmogelijkheden zijn die vervelende, ontsierende tegelrandjes om een ruimte tussen het bad en de muur te vullen niet meer nodig.

U trekt de badrand door naar de breedte of schuinte die u nodig hebt voor het fraaiste resultaat. Niets is zo ontspannend als het nemen van een heerlijk bad. Tenminste, als je comfortabel ligt. Dankzij de vele jaren ervaring in baden en genieten weet Sealskin als geen ander hoe belangrijk goed ligcomfort is.

Én hoe je dat realiseert in een bad. In Canvas is dat zeer zeker gelukt. De naadloze, vloeiende overgang van de horizontale vlakken naar de binnenvorm is bijzonder prettig voor het hoofd en voor de schouders. Ook de rug wordt goed ondersteund, omdat deze krommende lijn naar beneden wordt doorgetrokken.

Dutch design
Dutch design staat bekend om haar no nonsense vormgeving. Kenmerkend aan Canvas zijn de vloeiende overgangen, gecombineerd met de strakke buitenvorm en dunne rand. Geen onnodige lijnen of vormen, dus. En dat komt niet alleen het ligcomfort, maar ook het schoonmaakgemak ten goede.

De overloop van Canvas is slim weggewerkt. Door het gebruik van verborgen leidingen is er geen zichtbare knop en bent u er wel van verzekerd dat uw bad niet over loopt.

Canvas is volledig vervaardigd uit Solid surface. Dit moderne, hoogwaardige materiaal is een composiet uit onder andere mineralen. Solid surface is vormvaster dan acryl, waardoor strakkere designs mogelijk worden. Solid surface producten zijn door en door van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur.

Het zorgt voor een zeer degelijke kwaliteit en het geeft het bad zijn bijzondere, warme uitstraling. Solid surface is eenvoudig te onderhouden.

Bron: Sealskin


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags