Helder en weldadig douchen, zonder toevoeging van lucht

HANSA introduceert handdouches met de HANSALAMINAR-technologie, voor douchen zonder menging van lucht.

Daardoor ontstaat een veiligere, pure vorm van waterbeleving. Door geen lucht aan de douchestralen toe te voegen, wordt het risico op legionellabesmetting aanzienlijk teruggebracht. Om een luxe, weldadige douche-ervaring te bereiken, maakt HANSA gebruik van laminaire technologie.

Daardoor stroomt het water zacht en natuurlijk over de huid, als een natuurlijke, zinnenprikkelende sensatie. Door bewust geen lucht bij het water te mengen, ontstaan er heldere, volumineuze stralen die aangenaam aanvoelen. Bovendien wordt – dankzij het HANSAPROTEC-systeem in de douchekop – storend geruis voorkomen, voor een maximale douchebeleving.

In 1984 introduceerde HANSA een handdouche waarmee water met lucht werd vermengd. Op deze vinding werd patent aangevraagd. Na verloop van het patent (na 20 jaar) kon elke fabrikant deze innovatie toepassen. Inmiddels is HANSA verder in de ontwikkelingen.

Om risico op legionellabesmetting te minimaliseren biedt HANSA voortaan een uitgebreid assortiment handdouches met deze nieuwe HANSALAMINAR-technologie.

“Experience water” – deze slogan is bij HANSA geen loze kreet. Deze staat voor een continu streven naar steeds betere producten om water vorm te geven, efficiënt te benutten en tot een pure beleving te maken. Verantwoord genieten met alle zintuigen maakt HANSA ook bij het douchen mogelijk.

Bij de douchekoppen zet HANSA in op de luxe van puur water op laminaire basis. Puur, omdat er geen lucht aan het water wordt toegevoegd, zodat men kan genieten van een waterstraal zonder wervelingen en de zeer fijne druppeltjes die daardoor ontstaan.

Tegelijkertijd stroomt het rustiger en zachter door het gesloten HANSAPROTEC-systeem in de douchekop. Daardoor ontstaan er geen voelbare wervelingen in het water of storende geluiden in de sproeikop.

HANSA biedt deze luxe, comfortabele LAMINAR douchebeleving aan bij de series HANSACLEAR, HANSA2DAY, HANSAPUREJET, HANSAVIVA, HANSABASICJET en de elegante HANSASTILO. In welke vorm het pure water bij het douchen moet stromen kan al naargelang de stemming en het type douchekop individueel worden ingesteld.

Iedere straalsoort uit de LAMINAR-lijn maakt douchen tot een nieuwe ervaring. Een verfrissende douche in de ochtend of na het sporten, of een heerlijk warme douche als ontspanning na een lange dag: het gevoel van helder stromend water over de huid is elke keer weer een weldaad voor lichaam en geest.

Bron: Hansa


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags