Hansgrohe’s Talis S², blikvanger bij de wastafel.

Eéngreeps wastafelmengkranen als wanduitvoering vormen de ideale combinatie met hoge of vlakke wastafels.

Met lange of korte uitloop zijn zij toepasbaar bij iedere wastafel. Kranen met een hoge draaibare uitloop bieden een comfortabele bewegingsruimte, bijvoorbeeld bij het haren wassen.

Om meer keuzevrijheid bij de vormgeving van de badkamer mogelijk te maken, biedt kranenspecialist Hansgrohe twee nieuwe uitvoeringen in haar kranenserie Talis S² aan.

Waterbron vanaf de wand
De wanduitvoeringen van de Talis S² wastafelmengkraan, met uitlopen van 165 mm of 225 mm, passen perfect in de moderne Style-wereld binnen het bestaande World of Styles programma van Hansgrohe.

Vormgegeven in de ontwerpstudio van Phoenix Design, combineert de wandmengkraan Talis S² een slanke cilindrische pingreep met een kraanlichaam en rozet dat past bij de moderne, tijdloze badkamer.

Waterbron met bewegingsruimte
Tijdloze, geometrische vormen creëren een bijzondere badkamersfeer. De slanke, hoge uitloop en de schuin aangezette greep kenmerken de Talis S² ééngreeps wastafelmengkraan.

Dankzij de hoogte van 300 mm en een draaibereik van 120° biedt ook deze kraan een optimale comfortzone.

Besparen zonder comfortverlies
Dankzij de uitgekiende mengtechniek, verwerkt in het M2 keramisch kardoes, kunnen de gewenste temperatuur en waterhoeveelheid bij alle kraanvarianten eenvoudig en snel ingesteld worden.

In de nieuw ontwikkelde perlator begrenst de geïntegreerde EcoSmart-technologie bij alle wastafelmengkranen de waterdoorstroom tot ca. 5,7 liter per minuut, zonder comfort te verliezen.

Tevens zorgt het geïntegreerde QuickClean anti-kalksysteem ervoor, dat kalk- en vuilafzetting nauwelijks kunnen hechten en eenvoudig met één vinger weg te wrijven zijn. Dit verlengt de levensduur en is hychiënisch.

Alle kranen zijn uitgerust met de instelbare Safety Functie heetwaterbegrenzing. De maximale watertemperatuur kan vooraf ingesteld worden waardoor verbranding aan te heet water voorkomen wordt.

Bron: Hansgrohe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags