Hansgrohe’s Raindance E, een douchesysteem met karakter.

Met een breed assortiment douches biedt Hansgrohe veel verschillende doucheoplossingen, van waterbesparende handdouche tot wellnessdouche.

Voor wie uitgebreid wil genieten van doucheplezier XXL en een bijzonder design is er nu de Raindance E AIR Showerpipe 420 2jet.

Deze heeft een breedte van maar liefst 420 mm! Het ergonomische, rechthoekige ontwerp in combinatie met de Hansgrohe AirPower technologie, verdeelt het water breed over de schouders en omhult het gehele lichaam met een warme, volle doucheregen.

Dankzij het QuickClean anti-kalksysteem krijgt kalk geen kans om zich te hechten, waardoor langdurig doucheplezier gegarandeerd is.

Gedetailleerd design
Behalve de bekende regenstraal biedt de Raindance E AIR Showerpipe 420 2jet ook de verkwikkende RainFlow straal.

De comfortabel bedienbare thermostaat is voorzien van de instelbare Safety Stop temperatuurbegrenzing, waardoor de watertemperatuur niet plotseling boven de 38°C kan komen.

Dankzij het innovatieve design heeft de thermostaat tevens de functie van planchet. De Showerpipe wordt gecompleteerd met de PuraVida 1jet handdouche.

Ondank zijn grote, dimensionale afmetingen, geven de zacht afgeronde hoeken de Raindance E AIR Showerpipe 420 2jet een verrassend vriendelijk uiterlijk.

Bron: Hansgrohe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags