Hansgrohe PuraVida

Hansgrohe PuraVida

De nieuwe PuraVida kranen en douches van Hansgrohe staat voor helderheid en emotie – en een geheel nieuw design.

Met het nieuwe kranen- en douche-assortiment PuraVida ontwikkelde de gerenommeerde designstudio Phoenix Design in samenspraak met Hansgrohe een compleet nieuw, levendig en vloeiend design.

De subtiele emotionaliteit, zachte natuurlijke vormen en helderheid van PuraVida maken van de badkamer een woonruimte waarin men volop kan genieten.

Hansgrohe PuraVida

Een nieuwe vorm van luxe
Door een combinatie wit en glanzend chroom introduceert Hansgrohe met PuraVida het nieuwe dual-finish principe in de badkamer, dat elegantie en helderheid verbindt. De organisch gevormde voet in helder wit wisselt af met het grootse, verchroomde oppervlak van de uitloop.

Dankzij een nieuwe productietechniek lopen beide oppervlakken naadloos in elkaar over. Niet alleen bij de uit één stuk vervaardigde PuraVida wastafelmengkraan is dit een teken van hoogwaardige perfectie. De kleur wit staat voor zuiverheid, eerlijkheid en schoonheid.

In combinatie met de wastafel uit dezelfde serie van Duravit lijkt het alsof de wastafelmengkraan op haar witte voet uit de wastafel oprijst en er boven lijkt te zweven.

De levendige en vrije omgang met vormen wordt ondersteund door het geraffineerde lijnenspel. Rechte hoeken en scherpe kanten bestaan bij PuraVida niet.

In plaats hiervan zijn er de vriendelijk ogende rondingen en lijnen die tot aanraken uitnodigen. De perlator verdwijnt in de uitloop, waardoor het water vanuit het niets lijkt te stromen.

Hansgrohe PuraVida

Meer vorm, meer emotie, meer innovatie!
Voor een harmonieus geheel in de badkamer biedt het PuraVida programma van Hansgrohe een ruime keuze in kranen, voor zowel opbouw als inbouw, van thermostaat tot 3-gats wastafelmengkraan tot en met een vrijstaande badmengkraan.

Bijpassende accessoires en een uitgebreid doucheprogramma, bestaande uit hand-, hoofd- en zijdouches en een nieuw ontworpen, slanke staafhanddouche, maken van PuraVida het meest complete douche- en kranenprogramma van Hansgrohe.

Voor puur doucheplezier zorgen de PuraVida douches: zacht afgeronde hoeken, hoogwaardige oppervlakken en de combinatie van wit en glanzend chroom zorgen voor spannende contrasten. Doucheplezier XXL beleeft u met de grootse PuraVida hoofddouche.

Vervaardigd uit twee delen en met haar ongewoon vlakke en rechthoekige vorm en breedte van 400 mm omvat deze douche de gebruiker geheel met haar douchestraal.

Ook de PuraVida handdouche is op dezelfde wijze vervaardigd en biedt u hoogwaardig en luxueus douchecomfort. Maar deze nieuwe handdouche biedt meer. Met het nieuwe EasyClick systeem kan met één druk op de in de greep verwerkte knop tussen drie straalsoorten gewisseld worden.

De PuraVida douches zijn voorzien van de Hansgrohe AirPower technologie, die water met lucht vermengt, waardoor een volle, zachte doucheregen ontstaat. De Caresse-straal is hier een goed voorbeeld van: 5 krachtige Whirl-stralen komen samen in een langzaam draaiende, maar krachtige straal die een heerlijke massage geeft, alsof er vijf vingers tegelijk over uw huid bewegen.

Duidelijk design, dat vond ook de jury van de iF Design Awards. Meteen al drie producten werden door de designexperts onderscheiden met de bekende prijs: de PuraVida wastafelmengkraan, de PuraVida hoofddouche en de PuraVida handdouche, die ook al de Design Plus Award 2009 won.

Hansgrohe RainBrain

Digitaal doucheplezier
Eveneens met een gerenommeerde iF design Award onderscheiden is de nieuwe elektronische douchebesturing van Hansgrohe, de RainBrain. Deze is geheel in de stijl van PuraVida ontworpen. Dankzij het innovatieve, duidelijke touchscreen biedt dit systeem bedieningscomfort voor de douche en is de finishing touch van de PuraVida collectie.

Alle exclusieve functies zijn met één vinger in te stellen en te bedienen of te programmeren, tot maar liefst vijf personen. Het aan- en uitschakelen van de douche, het kiezen van de verschillende straalsoorten, wisseldouche, watercascade of de verlichting, alles stelt u in met de RainBrain, ook het voorverwarmen van het douchewater op uw persoonlijke, favoriete temperatuur.

Dankzij de eenvoudige weergegeven pictogrammen is het bedienen van de RainBrain kinderspel. Om het douchecomfort helemaal compleet te maken, biedt de RainBrain ook de mogelijkheid uw favoriete muziek af te spelen tijdens het douchen. Deze kan eenvoudig via Bluetooth vanaf uw MP3-speler overgenomen worden.

Bron: www.hansgrohe.nl


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags