Hansgrohe Metris: voor verwachtingen van hoog niveau

Comfort en ruimte in de badkamer wordt steeds belangrijker.

In deze ruimte begint voor veel mensen een goede start van de dag of een ontspannen afsluiting voor het slapen gaan. De wastafel speelt daarbij een centrale rol: om de handen of haren te wassen, om even op te frissen of om een glas te vullen – iedere gebruiker moet deze op zijn eigen manier kunnen gebruiken.

De nieuwe Metris kranenserie van de kranen- en douchespecialist Hansgrohe biedt meer individuele bewegingsruimte onder de wastafelkraan. Deze ruimte onder de kraan, de zogenaamde ComfortZone, kan daarbij individueel worden gekozen.

“De kraan past als het ware bij de behoeften”, aldus Axel Meißner, productmanager Hansgrohe. Meer ruimte betekent meer comfort, meer vrijheid in de badkamer.

Comfort in iedere hoogte en iedere vorm
De nieuwe Metris kranen bieden oplossingen voor zeer uiteenlopende behoeftes bij de wastafel: vlakke of ruimtebesparende wastafels of hoge waskommen – de vijf mengkranen met de ComfortZones 100 tot 260 kunnen geheel naar behoeften van de gebruiker gecombineerd worden.

In overleg met de klant kan uit dit brede assortiment een geheel persoonlijke oplossing worden samengesteld.

De ComfortZone bij de Metris 200 en 260 kranen biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het haren wassen of het vullen van hoge vazen. Bij de nieuwe Metris 230 wastafelmengkraan wordt het comfort extra flexibel dankzij de draaibare uitloop.

Dankzij de eenvoudig te bedienen greep kunnen waterhoeveelheid en -temperatuur comfortabel worden ingesteld.

Groot comfort in kleine ruimtes biedt de Metris 100 wastafelkraan, die met zijn terughoudende uiterlijk bijzonder geschikt is voor kleinere wastafels, net als de klassiek bemeten Metris kraan met ComfortZone 110. Het brede assortiment van de nieuwe Metris kranen biedt voor iedere wastafel de juiste oplossing.

Phoenix Design
Het design van de nieuwe Metris kranen komt van de gerenommeerde designstudio Phoenix Design (Stuttgart, Tokio). Basiselementen van alle Metris kranen zijn het conisch toelopende, slanke kraanhuis, strakke lijnen en zachte rondingen, die uitmonden in een rechthoekige uitloop.

De vlak vormgegeven kraangreep en de vlakke uitloop weerspiegelen subtiele luxe en karakter. De greep nodigt uit om aangeraakt te worden.

Dankzij de vertrouwde techniek van het keramisch kardoes kunnen watertemperatuur en -hoeveelheid bij alle Hansgrohe kranen eenvoudig vooraf ingesteld worden. Alle Metris wastafelmengkranen zijn uitgerust met de waterbesparende EcoSmart technologie van Hansgrohe.

De in de uitloop geïntegreerde perlator begrenst de waterdoorlaat op max. 5 liter water per minuut en verrijkt het water met lucht voor een aangenaam zachte, volle straal voor optimaal comfort. Hierdoor wordt niet alleen water, maar ook energie bespaard.

Bron: Hansgrohe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags