Hansgrohe Metris Classic

 Hansgrohe Metris Classic

Herinneringen uit vroegere tijden of (trend)objecten, bewaard uit de kindertijd, geven in het snelle leven van nu een gevoel van geborgenheid en houvast.

Met de stijlrichting Classic uit de World of Styles series van Hansgrohe, speelt de douche- en kranenspecialist uit het Zwarte Woud in op deze trend. Een nieuw lijnenspel verbindt moderne, geometrische vormen met traditionele elementen.

De Metris Classic kranen hebben rechte lijnen en briljante oppervlakken, die de producten hun karakteristieke uiterlijk geven en zo de herinnering aan de ´goede oude tijd´levendig houden.

Met liefde voor detail

De Metris Classic wastafelmengkraan is een waar chromen juweel in de klassiek moderne badkamer. Met haar vloeiende vormen en rechte lijnen oogt zij traditioneel, maar biedt alle moderne gemakken die u van Hansgrohe mag verwachten.

Ook de Metris Classic Highriser wastafelmengkraan laat de liefde voor het detail en de hoogwaardige afwerking duidelijk zien: het slanke kraanhuis reist breed uit de robuust ogende sokkel op.

Deze ééngreeps Highriser wastafelmeng-kraan is zeer geschikt voor gebruik bij waskommen. Zij straalt door haar hoogte niet alleen waardigheid uit, maar biedt de gebruiker ook een optimale Comfort Zone voor prettig handen wassen.

Dankzij de Hansgrohe EcoSmart technologie wordt de waterdoorstroom op 7,2 liter per minuut begrensd, zonder dat het gebruikscomfort hierdoor vermindert.

Hansgrohe Metris Classic

Klassieke vormen – innovatieve technologie

Een badkamer in één stijl is pas compleet met een bijpassende douche. De Raindance Classic handdouches volgen de klassiek-stijlvolle vorm van de Metris Classic kranen. De vorm van de Raindance Classic handdouche bestaat uit elegante, precieze lijnen en wordt door een zacht aangezette ring afgesloten.

Ook de greep speelt met traditionele elementen en biedt dankzij de afgeronde hoeken een comfortabel en ergonomisch gebruik. Om uw badkamer geheel in Classic-stijl te kunnen completeren, biedt Hansgrohe ook een Unica´Classic glijstang aan en de Sensoflex traditionele metalen doucheslang.

Achter de klassiek-puristische vorm zit de bekende innovatieve productvoordelen van Hansgrohe verborgen. De AirPower technologie maakt van prikkelende, naaldvormige ´spaghetti-stralen´ een zachte, volumineuze doucheregen, omdat het water met lucht vermengd wordt.

De 100 mm brede Raindance Classic handdouche biedt drie straalsoorten: de zachte doucheregen van Rain AIR, de krachtige stralen van Whirl AIR of de verfrissende combinatie van beiden.

Bron: www.hansgrohe.nl


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags