Hansgrohe levert kranen voor hoogste gebouw ter wereld

De kranen voor Burj Khalifa zijn geproduceerd in de fabrieken in Schiltach, de contacten werden onderhouden door de dochteronderneming die sinds enkele jaren succesvol actief is de Verenigde Arabische Emiraten.

Vorige week berichtte we al over de “Tonnen van Duravit” in de hoogste toren van de wereld. Hiermee wordt het Duitse aandeel in de hoogste toren van de wereld nog groter. De architect heeft een duidelijke voorkeur voor Duitse degelijkheid en de ontwerper Philippe Starck.

Prestigieuze projecten als de Burj Khalifa dragen bij aan het succes van Hansgrohe AG in het Midden Oosten. Binnen de competitieve projectmarkt in deze regio vertrouwen aannemers, projectontwikkelaars, architecten en interieurdesigners graag op de innovatieve en hoogwaardige kwaliteit “Made in Germany”.

Siegfried Gänßlen
“Wij konden ook in het crisisjaar 2009 in de Verenigde Arabische Emiraten diverse projecten verwerven, zoals in Masdar City en het nieuwe Formule 1 circuit in Abu Dhabi”, aldus Siegfried Gänßlen, CEO Hansgrohe AG.

“Wij zien nog groot potentieel in deze regio. Daarom opent Hansgrohe eind deze maand in Abu Dhabi een nieuwe dochteronderneming en in Dubai niet ver van de Burj Khalifa een nieuwe flagshipstore.”

Bron: Hansgrohe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags