Hansgrohe Crometta 85

crometta85_green.jpg

Een multifunctionele handdouche of doucheset of een energiebesparende douchekop, met de nieuwe Crometta 85 biedt douche- en kranenspecialist Hansgrohe een compleet programma waarin doucheplezier voorop staat.

Hiervoor zorgen het ingetogen design uit de ontwerpstudio van [avatar:https://www.sanigids.nl/wp-content/ontwerpers/phoenix.gif]Phoenix design[/avatar]; de instelbare straalsoorten; de hoge functionaliteit en niet in de laatste plaats het robuuste ´Made in Germany´. “

Met de Crometta 85 hebben we een product ontwikkeld dat een kwaliteitsdouche onderscheidt van andere douches in een redelijk laag prijs-segment”, aldus Richard Grohe, Brandmanager Hansgrohe en kleinzoon van oprichter Hans Grohe.

crometta85_multi_01.jpg

“Water beter benutten is niet alleen om klimaattechnische redenen beter, het is ons kostbaarste levensmiddel”, aldus Richard Grohe.

De nieuwe EcoSmart technologie van de Crometta 85 Green hand- en hoofddouches, een combinatie van uitgekiende doorstoomregulering en centrale luchtaanzuiging, dringt het waterverbruik, onafhankelijk van de waterdruk, tot zo´n 60% terug.

Met de slechts 6 liter water die per minuut door deze douche stromen, ligt het waterverbruik duidelijk onder het gemiddelde.

Adviesverkoopprijs:
Handdouche vanaf €19,05 incl.19% BTW
Doucheset vanaf € 54,50 incl. 19% BTW

Verkrijgbaar bij Uw sanitair vakhandel.

Bron: www.hansgrohe.nl


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags