HANSAUNITA: Nieuwe thermostaat met universeel design en aantrekkelijke prijs

Instapmodel thermostaat voor iedere badkamer – minimalistisch design past bij iedere stijl
– ideaal voor de projectbouw
Een thermostaat betekent meer comfort bij het douchen, dat mag duidelijk zijn. Hij zorgt er immers voor dat de gewenste temperatuur van begin af aan is ingesteld en ook constant blijft. Verdere voordelen zijn het tot een minimum beperken van het risico op verbranden en een lager energieverbruik. Voor wie deze positieve effecten van een douchethermostaat zeker op prijs stelt, maar bij de inrichting van de badkamer wel graag op de portemonnee let, biedt mengkranenproducent HANSA de ideale oplossing: de HANSAUNITA met een modern, universeel design en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Extra veiligheid: THERMO COOL-functie voorkomt het heet worden van de behuizing
De HANSAUNITA biedt met de THERMO COOL-functie nog meer veiligheid: de behuizing van de thermostaat wordt aan de buitenkant niet heet, zodat men ook bij het aanraken van de thermostaat niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Dit komt doordat de temperatuurregelaar aan de linkerkant zit en het hete water binnenin de thermostaat maar een heel korte weg aflegt: hierdoor wordt oververhitting van de behuizing voorkomen wat een duidelijk voordeel van het HANSA-product is ten opzichte van vergelijkbare thermostaten in dezelfde prijsklasse.
Er is niet alleen een beveiliging tegen verbranden voorzien op het kraanlichaam maar ook het water dat uit de kraan komt is veilig. De veiligheidsblokkering staat ingesteld op 38 °C en biedt zo bescherming tegen te heet water dat plotseling uit de kraan komt.

Slank en rechtlijnig
Minder is meer: de slanke thermostaat is met een diameter van slechts 38 millimeter een verrijking voor iedere badkamer. Dankzij de eenvoudige, rechtlijnige vormen is hij combineerbaar met vele interieurstijlen. De moderne cilindrische basisvormen passen optimaal bij de mengkranen van het lagere prijssegment HANSA I HOME, bijvoorbeeld de nieuwe series HANSAFORM, HANSADISC, HANSAVANTIS of HANSAPRIMO.

Comfortabel en zuinig: spaarknop
Dankzij de snelle regeltijden leveren de thermostaten van HANSA een bijdrage aan de energiebesparing, en de HANSAUNITA is wat dat betreft geen uitzondering. Bovendien is de nieuwe thermostaat voorzien van een spaarknop voor de waterdoorstroom. Met deze knop kan het waterverbruik bij het douchen individueel worden beperkt. De begrenzing kan heel eenvoudig via een druk op de knop worden opgeheven, zodat de doorstroomhoeveelheid van het water weer bij de 100 procent ligt.

Douchesysteem met thermostaat, s-koppelingen en verdekte rozetten, HANSAVIVA hoofddouche, doucheslang en handdouche

Grote kwaliteit voor een kleine prijs: het complete douchesysteem HANSAVIVA
De douchethermostaat HANSAUNITA is apart leverbaar, als complete oplossing met direct aangesloten douchesysteem HANSAVIVA , of als vollledige renovatieset met wandstangen in twee afmetingen. Met zijn uitgekiende assortiment maakt HANSAUNITA mooie en toch betaalbare oplossingen voor moderne badkamers mogelijk.

Complete set met thermostaat, glijstang met handdouche, slang en zeepschaal

De belangrijkste punten: de nieuwe thermostaat HANSAUNITA

  • Instapmodel thermostaat met zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Ideaal voor toepassingen in de projectbouw
  • Algemene veiligheid een thermostaat dankzij bescherming tegen verbranden
  • Extra veiligheid: geen oververhitting van de behuizing
  • Modern, universeel design
  • Energiebesparend dankzij snelle regeling
  • Water besparend dankzij waterdoorstroom spaarknop
  • Leverbaar ook inclusief douchesysteem HANSAVIVA of als renovatieset


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags