HansaTempra Style en HansaUnita

HansaTempra Style

Heldere lijnen en moderne vormen, de combinatie van strak en vloeiend en spanningsvolle proporties zijn belangrijke onderscheidende kenmerken geworden in design.

Daarbij moeten moderne designs – indien mogelijk – voortbouwen op bekende structuren en herkenbaarheid bieden. Functies worden steeds vaker geïntegreerd toegepast, ze zijn zelfverklarend en vormen de basis voor een sobere en betaalbare designoplossing.

Vanuit deze gedachte ontwikkelde Hansa de nieuwe thermostaten HansaTempra Style en HansaUnita.

Met de HansaTempra Style opbouwthermostaat definieert Hansa het middensegment opnieuw en biedt geïntegreerde intelligente functies en een karakteristieke vormgeving.

In plaats van de gebruikelijke cilindrische vormgeving heeft Hansa voor de nieuwe thermostaten een ‘druppelvorm’ gekozen – een moderne combinatie van slanke cilinder en blok.

HansaTempra Style

Het design van de grepen visualiseren alle functies – zoals de heetwaterblokkade, temperatuurindicatie en waterspaarfunctie – als vanzelfsprekend.

Zo krijgt functionaliteit een nieuwe dimensie. Het assortiment, dat vanaf mei 2009 op de markt wordt gebracht, omvat oplossingen voor douche, douchesystemen en bad. HansaTempra Style is gepositioneerd in het middensegment.

HansaUnita is de nieuwe, gunstig geprijsde thermostaat voor bad en douche van Hansa. Een thermostaat met een aantal pluspunten in design en techniek. HansaUnita in helder chroom heeft een eigentijdse vormgeving met ronde vormen die in zowel moderne als klassieke badkamers harmonieert.

HansaUnita

De elegante vormgeving, met verdekte rozetten en ronde bedieningsknoppen geeft de thermostaat een luxe uitstraling. De gunstige prijsstelling van 184,25 euro maakt deze thermostaat breed inzetbaar. HansaUnitais per direct leverbaar.

Dankzij een doordachte regeling van de temperatuurmenging blijft de behuizing van beide thermostaten koel, voor een optimale bescherming tegen verbranding.

Bron: Hansa


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags