HANSAFORM : Een nieuw HANSA-product voor moderne designbadkamers – comfortabele functies en een extreem laag waterverbruik

HANSAFORM is de naam van de nieuwe mengkranenserie in het HOME-segment van de kwaliteitsfabrikant HANSA.

Kenmerkend is haar duidelijke, geometrische vormentaal. Maar niet alleen wat design betreft is dit nieuwe product volledig van deze tijd.

Ook op het gebied van materiaal, verwerking en techniek voldoet de HANSAFORM aan de norm. En dat alles bij een waterverbruik van slechts 6 liter per minuut.

Trendgericht design
De HANSAFORM vormt een geheel nieuwe serie binnen het HOME-segment. Samengesteld uit de twee basisvormen kubus en cilinder, wordt de mengkraan gekenmerkt door haar rechthoekige structuur, haar platte vlakken en rechte hoeken. Het geometrische design ademt precisie en modern ontwerp uit en past ideaal bij trendgericht keramiek en badkamermeubilair. Het nieuwe product van HANSA is interessant voor designgerichte mensen die een heldere stijl nastreven en dit ook in de badkamer willen zien, maar toch een mengkraan voor een betaalbare prijs zoeken.

Duurzaam
Green Responsibility wordt bij HANSA in hoofdletters geschreven: de mengkranen van de sanitairfabrikant voldoen op het gebied van duurzaamheid aan de huidige norm – ook de HANSAFORM vormt hierop geen uitzondering. Een speciaale perlator begrenst de doorstroomhoeveelheid, zodat slechts 6 liter water per minuut wordt verbruikt. De slimme spaarfunctie sluit comfort niet uit: ondanks de halvering van de waterhoeveelheid in levert de waterstraal een aangenaam volume op. De nieuwe perlator garandeert bovendien dat de maximale waterhoeveelheid ook bij lage waterdruk snel beschikbaar is. Tevens kan door de afzonderlijk instelbare heetwaterblokkering energie worden bespaard.

Soepel en prettig te bedienen
Uitgerust met de betrouwbare 3,5-patroon is de HANSAFORMzeer soepel en prettig te bedienen, en dat vele jaren lang. De hoog aangezette uitloop biedt veel ruimte onder de kraan en zorgt voor comfort bij de wastafel. Ook de waste  van de kraan kan comfortabel worden bediend. De nieuw vormgegeven trekstang sluit perfect aan op het kraanhuis en heeft bijzonder weinig ruimte nodig achter de kraan  – zowel een mooi als praktisch detail.


Vanzelfsprekend hoogwaardig
HANSA verwerkt uitsluitend de beste materialen: voor alle mengkranen wordt uitsluitend de hoogwaardige, ontzinkingsarme messinglegering MS 63 gebruikt. Tevens levert de WATER SAFE Hitec-functiekern een belangrijke bijdrage tot behoud van de drinkwaterkwaliteit.

Assortiment voor uniforme badkamervormgeving
Het assortiment van HANSAFORM maakt een harmonieuze badkamervormgeving in één stijl mogelijk. Naast de wastafelmengkraan is tevens een bidetmengkraan leverbaar. Verschillende op- en inbouwoplossingen voor douche en bad completeren de serie.

In één overzicht: de nieuwe HANSAFORM
– Nieuwe mengkranenserie in het HANSA|HOME-segment
– Geometrische vormentaal, past bij moderne designbadkamers
– Zeer laag verbruik (6 l/min)
– Gebruikersvriendelijk: soepele werking, veel ruimte onder de uitloop
– Hoogwaardig materiaal voor behoud van de drinkwaterkwaliteit
– Compleet assortiment van op- en inbouwmengkranen


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags