HANSA kiest voor WELL

WELL Label : A**** classificatie

Het Water Efficiency Label – afgekort WELL – staat voor het product classificatiesysteem van de Europese sanitair-industrie. Middels een duidelijk en helder geformuleerd punten-of sterrensysteem, geeft het de consument een eenvoudig overzicht om een keuze te maken bij aanschaf van (meng)kranen, spoelsystemen en douchekoppen. Met de hoogste waardering A**** voor de doorstroomhoeveelheid en temperatuur voldoen al 5 producten uit het HANSA|HOME segment aan de hoogste eisen.

Green Responsibility
Staat voor de moderne, ecologisch verantwoorde HANSA technologie die garant staat voor minimaal water- en energieverbruik en de naleving van internationale richtlijnen. HANSA verwerkt kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals de ontzinkingsarme messinglegering MS 63, kunststoffen met KTW-goedkeuring alsmede de WATER SAFE Hitec-functiekern om de drinkwaterkwaliteit te waarborgen. 

 

  

 

HANSAVANTIS: verbruik maximaal 6 liter per minuut

Nieuw design: HANSAVANTIS met een nog slankere belijning
HANSA heeft het design van de populaire serie HANSAVANTIS herzien. De dynamische basisvorm van de klassieker vindt men nog terug in de nieuwe variant, maar de mengkraan is nu nog slanker en fijner gedefinieerd. De HANSAVANTIS scoort echter niet alleen door het vernieuwde design, maar ook door de slimme functies. Net als de andere mengkranen van het Home-segment verbruikt deze mengkraan slechts 6 liter per minuut.

 

 

 

Naast de HANSAVANTIS voldoen ook de nieuwe HANSAFORM en HANSAPRIMO, HANSADISC en HANSAPOLO aan de WELL Label criteria voor de A**** classificatie.

HANSAFORM: maximaal verbruik 6 liter per minuut

 

 

 

 

 

 

 

 

HANSAPRIMO nieuw
Maximaal verbruik 6 liter per minuut

  

 

 

 

 

 

 

 

HANSADISC: verbruik maximaal 6 liter per minuut

 

 

 

 

 

 

 

 

HANSAPOLO: maximaal verbruik 6 liter per minuut

 

 

Geef een reactie


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags