Handenvrije kranen voor de Il Bagno Alessi One collectie van Oras

Sinds de start van dit millenium staat ontwerper Stefano Giovannono aan het hoofd van de ontwikkeling van de meest veelzijdige badkamerproducten: Il Bagno Alessi One bevat kranen, meubels, spiegels, verlichting, badkuipen en badkameraccesoires.

Sinds kort werd deze serie aangevuld met de nieuwe handenvrije ‘Il Bagno Alessi by Oras’ wastafelkranen. Deze slimme technologie in combinatie met het uitstekende design van Stefano Giovannoni verandert water in een plezier.

Het design van de Il Bagno Alessi by Oras collectie is eenvoudig, met ronde lijnen. De designer, geselecteerd door Alessi, is de Milanese architect Stefano Giovannoni, momenteel een van de meest toonaangevende designers in de wereld.

Inspiratie uit de natuur
Stefano Giovannoni verklaart de oorsprong van het eenvoudige en vlotte design van de kranen aan de hand van de vergelijking met de natuur en de door het water gevormde kustrotsen, die hij maakte tijdens het ontwerpen van de kranencollectie.

Een uitstekend design en ver doorgedreven gebruiksvriendelijkheid zijn de factoren die deze nieuwe kranen tot een meesterwerk maken.

Bespaar water en energie
Deze nieuwe kranen werken gelijkaardig als andere handenvrije kranen. Het water doen stromen gebeurt volledig automatisch zonder dat u de kraan moet aanraken. Bovendien wordt er telkens u de kraan gebruikt water gespaard.

De exacte hoeveelheid water die u nodig heeft wordt verbruikt omdat het water stopt met stromen zodra u uw handen verwijdert.

Zelfs dure energie wordt gespaard: de watertemperatuur is eenvoudig te regelen met het hendeltje aan de zijkant van de kraan. Dankzij de betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn de kranen uitstekend voor jong en oud.

Ze bieden een oplossing voor de problemen die traditionele kranen met zich meebrengen zoals het openen en sluiten van de kraan of het aanpassen van de temperatuur.

Ook in Bidetta versie
De nieuwe handenvrije kraan is ook verkrijgbaar voor de gebruiksvriendelijke Bidetta handdouche. Deze handdouche is even eenvoudig in gebruik als de gewone kraan. U kan de handdouche laten werken door uw hand kort voor de sensor te bewegen.

Dit alles gebeurt zonder de kraan ook maar één keer te moeten één keer te moeten aanraken: een vernieuwing voor de hygiëne. Bovendien maakt de Bidetta handdouche intieme hygiëne zeer eenvoudig dankzij de strategische installatie naast de toiletbril.

Slimme details vullen het geheel aan
De kranen van de Il Bagno Alessi by Oras collectie vertegenwoordigen de topklasse met de nieuwste technologieën op de markt. De kraan wordt standaard geleverd met de snelle pop-up afvoer.

Flexibele aansluitingen zorgen ervoor dat de installatie op een snelle en vlotte manier kan gebeuren. En ook de batterij, die u kan terug vinden aan wastafel onder de kraan, is eenvoudig te vervangen indien nodig.

Bron: Oras


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags