Grohe Rainshower F

Grohe Rainshower F

Douchen wordt een steeds grotere sensatie bij Grohe. De sanitairproducent breidt haar Rainshower doucheprogramma uit met een nieuwe serie producten onder de naam Rainshower F.

Van functioneel tot strak en modern
De Grohe Rainshower F-serie bestaat uit een zij-, hoofd,- en plafonddouche in dezelfde minimalistische stijl. De bijzonder vlakke douches met het Grohe StarLightchroom passen in iedere badkamer van functioneel tot strak en modern.

De douches kunnen geïnstalleerd worden op elke gewenste hoogte of positie. Met de nieuwe Grohe Rainshower F-serie stelt de consument een eigen, ultieme douche-sensatie samen.

Grohe Rainshower F

Een weldadige regenbui, elke dag…
De Grohe Rainshower F-serie bestaat uit drie modellen, namelijk:

– De hoofddouche voor het plafond. Deze is verkrijgbaar in een extra grote afmeting van 25 bij 25 centimeter. De stand van de douchekop is rondom in een hoek van 20 graden te verstellen naar de individuele behoefte;

– Een tweede hoofddouche kan aan de wand worden geïnstalleerd en is 10 graden rondom te verstellen;

– De zijdouche kan op elke gewenste hoogte op de wand een plek krijgen. Het is ook heerlijk om meerdere zijdouches in de douche te installeren voor een ongekend regenbuigevoel. Met de nieuwe Rainshower F-serie is het mogelijk om een unieke douche-ervaring te creëren!

Grohe Rainshower F

Voorzien van unieke Grohe techniek
De Rainshower F-serie is voorzien van Grohe DreamSpray dat zorgt voor een optimale verdeling van het water over de sproeigaten.

Met de Grohe Speedclean kan eventuele kalkafzetting van de douchekoppen met één veeg verwijderd worden. Het Grohe StarLight chroom zorgt ervoor dat de douche er altijd gloednieuw uitziet.

Bron: Grohe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags