Grohe Nova Cosmopolitan

Grohe Nova Cosmopolitan

Het toilet kan in een nieuw jasje gestoken worden met de nieuwe bedieningsplaten van Grohe.

Naast de hoekige vormen voegt de sanitairfabrikant nu onder de naam Nova Cosmopolitan een bedieningsplaat met minimalistische ronde vormen toe aan haar assortiment.

Bovendien is de bestaande kubistische minimalistische bedieningsplaat Skate Cosmopolitan nu verkrijgbaar in geborsteld RVS en kan daardoor ook voor een verrassende metamorfose zorgen in het toilet of de badkamer.

De Nova Cosmopolitan is net als de Skate Cosmopolitan verkrijgbaar in de kleuren chroom, mat chroom en alpine wit. Dankzij het innovatieve bedieningsmechanisme is deze bedieningsplaat in deze kleuren zowel horizontaal als vertikaal te monteren. De toepassing van de bedieningsplaat kan zo optimaal afgestemd worden op de kleur van de kranen of accessoires in het toilet of de badkamer.

Nu de Skate Cosmopolitan ook verkrijgbaar is in geborsteld RVS zijn deze bedieningsplaten niet alleen mooi in de badkamer en het toilet, maar ook uitermate geschikt voor toepassing in openbare ruimten.

Alle GROHE bedieningsplaten zijn geschikt voor de Rapid SL WC-elementen van Grohe die voorzien zijn van de AV-1 technologie. Door deze technologie is zowel een grote als (waterbesparende) kleine spoeling mogelijk.

De nieuwe bedieningsplaten zijn vanaf oktober 2008 verkrijgbaar bij de sanitairspeciaalzaken.

Bron: www.grohe.nl


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags