Grohe lanceert nieuwe serie kranen: Eurodisc Cosmopolitan

Sanitairfabrikant Grohe lanceert een nieuwe serie kranen in de Cosmopolitan stijl; Eurodisc Cosmopolitan.

Cosmopolitan kenmerkt zich door een minimalistisch, strak design en eenvoud in bediening. Deze Eurodisc serie bestaat voor de badkamer uit verschillende wastafelkranen, een bidetkraan, bad- en douchemengkranen.

Ook zijn er inbouwkranen beschikbaar, waarbij de techniek grotendeels achter de muur is weggewerkt; voor een extra luxe uitstraling in de badkamer.

De nieuwe Eurodisc serie in Cosmopolitan stijl heeft een moderne en dynamische uitstraling, geaccentueerd door de steile schuine afwerking aan de voorkant van de uitloop en de greep. De 3-gats wastafelkraan, met een aparte greep voor koud en warm water, is dé eyecatcher van de serie.

De nieuwe kranen zijn goed te combineren met de thermostaatkranen en Rainshowers uit de Cosmopolitan serie, waardoor de badkamer een uniforme uitstraling krijgt.

Snel en makkelijk installeren
Uiteraard is Eurodisc Cosmopolitan voorzien van de bekende Grohe technologieën, inclusief GROHE SilkMove® voor precieze bediening. GROHE Starlight® garandeert een langdurig glanzende chroomlaag en met GROHE Ecojoy® wordt water bespaard.

De wastafelkraan en bidetkraan zijn bovendien voorzien van het GROHE QuickFix® Plus systeem, waardoor de kraan zeer snel en gemakkelijk geïnstalleerd kan worden.

Verkrijgbaarheid
De nieuwe Eurodisc Cosmopolitan serie is vanaf nu verkrijgbaar bij de sanitairspeciaalzaken.

Bron: Grohe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags