GROHE introduceert nieuwe doucheserie Power & Soul™ 

Niets fijner dan een warme douche als je gesport hebt of ‘s ochtends als je net bent opgestaan. Een ritueel dat we dagelijks herhalen.

Grohe, expert op het gebied van douchen, introduceert de Power & Soul™ doucheserie. Deze nieuwe doucheserie zorgt ervoor dat je nog meer kunt genieten van je dagelijkse doucheritueel. Door middel van de innovatieve GROHE One-Click Showering knop is het nu mogelijk om met één klik je lievelingsstraal uit te kiezen.

Of je nu voor een massagestraal gaat of liever een zachte straal kiest, in een handomdraai krijg je de gewenste straal uit de Power & Soul™ douchekop.

Met de One-Click Showering keuzetoetsen op de achterkant van de douchekop kan snel en eenvoudig van straalsoort gewisseld worden. Alle producten uit de Power & Soul™ lijn zijn voorzien van de innovatieve GROHE Rain O2. Dit is één van de vier waterstralen die gekozen kan worden.

De GROHE Rain O2 is een waterstraal die grotere en vollere druppels produceert. Dat kan doordat lucht in de douchekop wordt gezogen en vermengd wordt met het snelstromende water. Hierdoor ontstaat een vollere brede en zachte waterstraal.

Naast de GROHE Rain O2 en Rain zijn er ook nog twee massagestralen. De nieuwe Bokoma Spray™ die door de acht dynamisch werkende sproeiers zorgt voor een ontspannende massage onder de douche. En de waterstraal Jet is een verkwikkende waterstraal die de huid stimuleert.

Voor iedereen wat wils
Voor iedere smaak en wens biedt de serie keuze uit een aantal ontwerpen en formaten. Er kan gekozen worden uit twee stijlen: Contemporary en Cosmopolitan. Het Power & Soul™ programma is een compleet doucheprogramma van hand- en hoofddouches, glijstangsets en badsets en een douchesysteem.

Bovendien zijn de handdouches in drie diameters verkrijgbaar (115, 130 en 160 mm).

Bron: Grohe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags