Grohe Icon & co

Grohe Icon

The next generation: Rainshower® Icon, Eco en Solo.

Een heerlijke regenbui in je eigen badkamer is voor iedereen mogelijk met de GROHE Rainshower®. De Rainshower® serie wordt nu nog verder uitgebreid met de innovatieve handdouches en glijstangcombinaties: Rainshower® Icon, Eco en Solo.

Grohe Icon

De drie nieuwe familieleden hebben een aantrekkelijke uitstraling. Wie ze ziet, wil ze hebben. De nieuwe handdouches worden gekenmerkt door hun innovatieve kleuren en unieke vorm. De nieuwe generatie Rainshower® sluit perfect aan bij mensen die iets vernieuwend willen en/of hun badkamer op een eenvoudige manier een nieuwe look willen geven.

Grohe Icon

Unieke vormen en kleuren
De unieke vormen van de nieuwe generatie Rainshower® springen meteen in het oog. De Rainshower® Solo valt op door haar moderne en frisse uitstraling. De brede douchekop van 145 mm zorgt voor extra comfort. En waarom moet een handdouche altijd rond zijn? Rainshower® Eco is ovaal.

Het ontwerp van de handdouche is volkomen aangepast aan de vorm van het menselijk lichaam, die van bovenaf gezien ovaal is. Op deze manier wordt het gehele lichaam bedekt met een heerlijke waterstraal. Ook Rainshower® Icon is met zijn ringvormige douchekop uniek te noemen. En denk maar niet dat de waterstraal daardoor verloren gaat. Want bij Grohe is een perfecte waterstraal gegarandeerd. Altijd.

De kleuren van de nieuwe generatie Rainshower® zijn ook bijzonder te noemen. De drie handdouches zijn verkrijgbaar in twee kleurvarianten; wit met groen of chroom met grijs. Alledrie de douches hebben het straaltype Rain: fijne druppels geven het effect van een regenbui en strelen het lichaam.

Grohe Icon & Solo

Waterbesparing
GROHE is toegewijd aan het inzetten van haar technologieën, materialen en innovatief design om water efficiënt te kunnen gebruiken. De douches van GROHE zijn ontwikkeld om je optimaal douchecomfort te bieden, terwijl de technologie zorgt voor zo min mogelijk watergebruik.

De handdouches Icon en Solo zijn voorzien van een waterbesparende pauzefunctie, een bijna complete stop van water zonder verandering van temperatuur. Handdouche Eco is voorzien van een waterbesparende functie (-30% water), waarbij het aantal sproeigaten gelijk blijft. Met de GROHE EcoJoy® technologie wordt eenvoudig water en energie bespaard, met behoud van een perfecte waterstraal.

Grohe EcoJoy

De glijstangsets hebben in hoogte verstelbare bevestigingspunten waardoor de bevestigingspunten van de oude glijstang benut kunnen worden. Het is dus heel eenvoudig om de nieuwe glijstang over bestaande gaten te monteren. De glijstangcombinaties zijn voorzien van een 900 mm glijstang en deze is alleen verkrijgbaar in de kleur chroom.

De nieuwe generatie Rainshower® is verkrijgbaar vanaf 1 juni 2009.

Bron: www.grohe.nl


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags