Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan

Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan

Na de succesvolle introductie van de Grohtherm 3000 Cosmopolitan wordt per 1 juni het thermostaten programma uitgebreid met de Grohtherm 1000 Cosmopolitan.

Deze nieuwe thermostatenserie met zijn cilindrische minimalistische design en aantrekkelijke prijsstelling, bestaat uit een opbouw douche- en badthermostaat. Ook bevat de serie een comfortset, een complete doucheset bestaande uit de Grohtherm 1000 Cosmopolitan en de Euphoria glijstangcombinatie.

Het gladde kraanhuis, met een doorsnede van 40 mm, vormt één geheel met de bedieningsgrepen waarin de bedieningsknopjes voor waterhoeveelheid en temperatuur verzonken liggen.

Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan

De Grohtherm 1000 Cosmopolitan beschikt over een aantal functies die de thermostaten veilig en waterbesparend maken. Zo is de Grohtherm 1000 Cosmopolitan voorzien van de GROHE TurboStat® technologie, die snel en continu zorgt voor de gewenste watertemperatuur.

Tot 50% water besparen kan met de GROHE EcoJoy™ functie. En de GROHE SafeStop technologie garandeert een veilig gebruik van de thermostaat, doordat de temperatuur niet zomaar voorbij de 38°C gedraaid kan worden.

De Grohtherm 1000 Cosmopolitan thermostaten zijn leverbaar vanaf 1 juni.

Bron: www.grohe.nl


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags