GROHE Grandera™; tijdloos en elegant in het luxe segment

GROHE, Grandera™, GROHE SPA™

Een tijdloos, elegant klassiek assortiment van bad- en doucheproducten. Ronde en vierkante elementen zijn samengesmolten tot een eenheid.

Het resulteert in een serie van unieke en tijdloze producten, gecombineerd met de hoogste kwaliteitseisen en vakmanschap met oog voor detail en comfort.

Puur, eenvoudig, maar toch extravagant. De Grandera™ serie brengt traditionele tegenstellingen bij elkaar in één harmonieus design. Het resulteert in een serie van unieke en tijdloze producten, van een elegante tweegreepskraan tot een perfect gevormde hoofddouche.

Alle producten zijn ontwikkeld, ontworpen en gefabriceerd in Duitsland.

GROHE, Grandera™, GROHE SPA™

De GROHE Grandera™ serie staat voor perfectie tot in het kleinste detail. Dat is de reden dat de gehele serie, van hoofddouches tot thermostaatkranen en van fonteinkranen tot zeepdispensers, perfect op elkaar is afgestemd.

De vrijstaande badkranen zorgen voor flexibiliteit bij het ontwerpen van een badkamer. Het bad in combinatie met de kraan kan op elke gewenste locatie binnen de badkamer geplaatst worden.

Het indrukwekkende assortiment wordt aangevuld met tal van accessoires in wit porselein. Het is de ideale manier om stijvolle accenten aan te brengen in de badkamer.

GROHE, Grandera™, GROHE SPA™

GROHE SPA™ collectie
De GROHE Grandera™ serie maakt onderdeel uit van de GROHE SPA™ collectie. Dit is een uitgebreid assortiment aan kwalitatief hoogwaardige kranen en douches voor in de badkamer. Van de wastafel tot het bad en de douche, elke serie biedt een breed scala aan producten.

Op deze manier kan iedereen naar eigen wens en tot in de kleinste details zijn ideale badkamer samenstellen.

Bron: Grohe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags