Grohe Europlus

Grohe Europlus

De serie Europlus is per 1 juni in een nieuw jasje gestoken. Naast de diverse wijzigingen op productniveau en design, zijn deze nieuwe kranen nog aantrekkelijker in prijs.

De Europlus serie is een onderdeel van de succesvolle Eurolines van Grohe. Deze series worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en kunnen binnen een brede doelgroep worden ingezet.

Grohe Europlus

Zowel succesvolle toepassing in projecten, bij particulieren en in de utiliteit. De stijl van de kranenseries is tijdloos en kan hierdoor uitstekend worden gecombineerd met verschillende stijlen badkamers.

Veranderingen Europlus
– De nieuwe kraan heeft een nieuw, eigentijds, slank, design gekregen, waardoor deze in iedere badkamer goed tot zijn recht komt.
– De opengewerkte hendel is vervangen door een dichte hendel met 7° hoek. Optimaal gebruiksgemak.
– De serie is uitgebreid met een wastafelkraan geschikt voor opzetwastafels, wastafelkraan met waste en een wastafelmengkraan met ketting.
– Wastafelkranen en bidetkraan voorzien van QuickFix: een nieuw bevestigingssysteem waardoor de kraan nog makkelijker en sneller geïnstalleerd kan worden.

Introductie
De serie Europlus wordt in twee fasen geïntroduceerd en bestaat uit een assortiment badkamer- en keukenkranen.
– Vanaf 1 juni zijn alle badkamerkranen beschikbaar.
– In september verwacht Grohe u de keukenkranen en wastafelkraan met uittrekbare mousseur van deze serie te kunnen presenteren.

Bron: www.grohe.nl


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags