Grohe Euphoria

Grohe Euphoria

Sanitairfabrikant Grohe voegt opnieuw een topper toe aan haar doucheassortiment. Met de nieuwe Euphoria doucheserie, zet Grohe de introductie van waterbesparende producten voort.

Waterbesparing
Water is de meest kostbare natuurbron en inspiratie voor alles wat we doen. Grohe is er trots op om verantwoording te nemen en zich in te zetten voor het milieu. Alleen als we minder water verbruiken kunnen we onze watervoorraad goed beheersen en zo het milieu beschermen.

Grohe is toegewijd aan het inzetten van haar technologieën, materialen en innovatief design om water efficiënt te kunnen gebruiken. De douches van Grohe zijn ontwikkeld om je optimaal douchecomfort te bieden, terwijl de technologie zorgt voor zo min mogelijk watergebruik.

Grohe Euphoria

Grohe Euphoria: kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
Met Euphoria brengt Grohe een nieuwe doucheserie op de markt. De Euphoria wordt gekenmerkt door zijn slanke, platte vorm met een modern, minimalistisch design.

De Euphoria is met een grote range van Grohe kranenseries te combineren en past goed in elke badkamer.

De serie bestaat uit een compleet nieuwe lijn van vijf handdouches, glijstangcombinaties van 600 mm en 900 mm (met en zonder Easyfix) en vier verschillende hoofddouches.

Door de EasyFix variabele muurbevestiging kan de glijstang eenvoudig over bestaande gaten worden gemonteerd.

Kenmerkend is dat de handdouches een grote sproeikop hebben met een diameter van 110 mm.

De Euphoria serie is tevens voorzien van een douchesysteem. Dit zeer complete douchesysteem bestaat uit de Grohtherm 1000 Cosmopolitan thermostaat, de Euphoria Mono handdouche en Euphoria Cosmopolitan hoofddouche.

Zo biedt Grohe een complete doucheset tegen een aantrekkelijke prijs.

Aan waterbesparing is ook gedacht. De gehele range (m.u.v. de Euphoria Mono), heeft een waterbesparende functie waarmee tot maximaal 40% water bespaard kan worden dankzij de SprayDimmer functie.

De Grohe DreamSpray® technologie zorgt voor een goede verdeling van het water over de sproeiplaat, waardoor elke straalsoort optimaal functioneert.

De Euphoria doucheserie is leverbaar vanaf 1 juni.

Bron: www.grohe.nl


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags