GROHE Blue® Chilled & Sparkling laat bruisend water uit keukenkraan stromen 

Sjouwen met flessen bronwater behoorde al even tot het verleden met de GROHE Blue® Pure; een moderne keukenmengkraan die in combinatie met een revolutionair filter het water laat smaken als mineraalwater.

Voor de liefhebber van mineraalwater met koolzuur introduceert de fabrikant de GROHE Blue® Chilled & Sparkling. Deze multifunctionele keukenmengkraan levert binnen een handomdraai bruisend mineraalwater. Naar smaak wordt koolzuur toegevoegd aan gefilterd, gekoeld water uit de kraan.

Er kan worden gekozen voor een beetje bubbels (medium), veel bubbels (sparkling), maar ook voor plat gezuiverd water (still).

De GROHE Blue® Chilled & Sparkling heeft, net als de Pure variant, twee gescheiden leidingen in de uitloop; één voor het normale mengwater en één voor het gefilterde water. De keukenmengkraan heeft een eigentijds design en is verkrijgbaar in chroom of SuperSteel, een unieke matte en krasbestendige coating waar geen vingerafdrukken op achterblijven.

Nieuw is de GROHE Blue variant met de moderne U-uitloop. Door de strakke vormgeving past dit model uitstekend in moderne en designkeukens.

Starterkit
Voor een heerlijk glas bruisend mineraalwater en de perfecte presentatie bestaat de GROHE Blue® Chilled & Sparkling starterkit uit de volgende onderdelen; keukenmengkraan, koeler/carbonisator, koolzuurfles met bijbehorende universele adapters, karaf en een filter.

Met LED indicaties (blauw, turqoise en groen) wordt op de kraan aangeduid of de kraan still, medium of sparkling water geeft. Het water kan mooi in de luxe GROHE Blue® karaf geserveerd worden. Het filter verwijdert metalen, vuil, chemicaliën en restdeeltjes uit het water die de smaak en geur beïnvloeden.

GROHE Blue® levert een besparing voor het milieu op ten opzichte van de flessen bronwater in de supermarkt. De plastic flessen zijn niet meer nodig.

Verkrijgbaarheid
GROHE Blue® Chilled & Sparkling is vanaf nu verkrijgbaar bij keuken- en sanitairspeciaalzaken. De koolzuurflessen worden niet nageleverd door Grohe. Deze zijn voor consumenten te verkrijgen bij Gall & Gall en voor bedrijven/grootverbruikers bij groothandel Sligro.

Bron: Grohe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags