Grohe Atrio One

Grohe Atrio One

De huidige serie Grohe Atrio is beschikbaar in de uitvoering met ééngreeps- en tweegreepskranen. De ééngreepskranen krijgen een nieuw uiterlijk en gaan voortaan verder onder de naam Atrio One.

Naast deze wisseling zal er binnen de ééngreepskranen een nieuwe variant met L-uitloop worden geïntroduceerd. De Atrio One-serie bestaat uit kranen voor de hele badkamer: een wastafel-, een bidet-, een bad- en een douchemengkraan.

Keukenkraan
Nieuw zijn ook de keukenkranen, verkrijgbaar in twee varianten; met C- en L-uitloop. Dankzij de hoge draaibare uitloop kun je rekenen op veel gemak en flexibiliteit. In alle gevallen is er een simpele ééngreepsbediening waarmee zowel watervolume als temperatuur tegelijkertijd worden geregeld.

Grohe StarLight
Atrio One is verkrijgbaar in chroom en voorzien van Grohe StarLight technologie voor een langdurig glanzende chroomlaag. Speciale keramische schijven garanderen een soepele bediening en een lange levensduur.

Atrio overtuigt omdat haar vormgeving zich tot het wezenlijke beperkt. Atrio is een moderne klassieker en valt op door sobere elegantie en excellente techniek. De strakke vormgeving legt een ideale basis voor de vormgeving van de moderne badkamer.

Bron: Grohe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags