Giquadro Crossover

Giquadro Crossover

Het jonge Hollandse ontwerpers duo, dat onder de naam Giquadro strakke designwastafels produceert, komt met een uitbreiding van materiaal, modellen en assortiment.

Lang verwacht en nu eindelijk een feit: de productie van Giquadro wastafels uit wit quartz composiet is gestart. Deze witte wastafels worden net als de zwart granieten modellen uit één stuk gehouwen.

Geen lijmnaden, geen kans op verkleuringen en geen kans op lekkage dus.

Giquadro Crossover

De mogelijkheid om alle wastafels in zwart of in wit te leveren is een grote stap vooruit. Giquadro kende tot voorkort de Quadro en de Flatline series.

Vanaf 2009 is hier een derde geheel nieuw en uitdagend ontwerp naast gekomen, de Crossover serie.

Giquadro Crossover

De Crossover serie is een samensmelting van de twee eerdere ontwerpen. Het is een wastafel met en vlak afleg gedeelte zoals de Flatline, maar met een verdiepte wasbak zoals de Quadro serie.

Uiteraard heeft deze wastafel de onzichtbare afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de eerdere ontwerpen van Giquadro.

Bij de series zijn natuurstenen tableaus verkrijgbaar. De afmetingen zijn passend bij de wastafels. Een tableau naast of onder de wastafel maakt het design af en biedt op stijlvolle wijze opbergruimte.

Giquadro Crossover

Vanaf 2009 is echter het assortiment in de opbergmogelijkheden uitgebreid. Nederland is en blijft een “kasten-land”.

Giquadro speelt in op deze behoefte en biedt de klanten een keuze uit luxe ladekasten in verschillende hout afwerkingen of in het wit.

Deze kasten hangen zeer stijlvol zwevend onder de wastafels, passend in het gehele ontwerp.

Giquadro Crossover

Naast de opzienbarende Antonio Frattini Roller kranen levert Giquadro ook spiegels om het geheel te complimenteren.

Bron: www.giquadro.com.


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags