Geesa Nieuws 2009

Geesa Modern Art

Geesa breidt een aantal van haar collecties uit met nieuwe artikelen en aanvullingen.

Bij de Modern Art speelt Geesa in op de zwart witte trend in woonaccessoires. De bekende Standard Hotel Serie krijgt een aantal aanvullende artikelen met name geschikt voor projectbouw en hotelmarkt. Tevens worden een aantal promotiepakketten toegevoegd aan het assortiment.

Modern Art
Geesa breidt de Modern Art Collectie uit met een aantal vrijstaande artikelen en een promotiepakket. De vrijstaande artikelen bestaan uit een glashouder met glas en een zeephouder.

Kenmerkend van de vrijstaande artikelen is de glazen inzet. Deze is verkrijgbaar in mat zwart en als satiné glas. Hiermee reageert Geesa op de zwart witte trend die in de woonaccessoirebranche zichtbaar is.

Daarnaast is een promotiepakket leverbaar met daarin een toiletborstelgarnituur, een toiletrolhouder met klep en een enkel jas/handdoekhaakje.

Standard Hotel Collection
De Standard Hotel Collection wordt uitgebreid met een aantal artikelen in geborsteld RVS. Het gaat daarbij om twee tissueboxen waarvan één inbouw. Daarnaast komt Geesa met een RVS geborsteld waslijntje en een wand- en muur deurstop van 11 cm.

Geesa Standard Hotel Collection

Deze accessoires sluiten naadloos aan op onder andere de Nemox Stainless Steel Collection.

Promotiepakket Nemox
Ook aan de Nemox Collection worden twee promotiesets toegevoegd. De promotiesets bevatten een toiletborstelgarnituur, een toiletrolhouder met klep en een enkel jas/handdoekhaakje.

Geesa Nemox Collection

De promotiesets zijn verkrijgbaar in chroom en in Stainless Steel uitvoering. De promotiesets zijn uitermate geschikt om snel en eenvoudig de meest noodzakelijke accessoires onder de aandacht brengen.

Bron: Geesa


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags