Geesa maakt Nemox-accessoires vrijstaand

Mooie en hoog kwalitatieve accessoires zijn de finishing touch voor iedere badkamer.

Met name de populariteit van vrijstaande accessoires neemt snel toe. Geesa speelt hierop in door de succesvolle Nemox-collectie uit te breiden met een vrijstaande zeepschaal, glashouder en zeepdispenser.

De serie kenmerkt zich door de exclusieve chromen uitvoering in combinatie met helder en satiné glas.

Strakke lijnen en subtiele vormgeving maken de Nemox-collectie bijzonder. Door het compacte en functionele karakter is deze lijn bijvoorbeeld al jaren een graag geziene gast in hotels en cruiseschepen.

In dergelijke suites gaat het immers om ‘met minder ruimte maximaal resultaat’, gecombineerd met een luxe en chique uitstraling. De Geesa Nemox collectie voldoet ruimschoots aan deze eisen.

Stijlvolle belijning
De laatste jaren ontdekken echter ook steeds meer consumenten de aantrekkelijke vormgeving van Nemox. De basis van deze serie is een smalle buis met terugkerende scherpe hoek.

Samen zorgt dit voor een stijlvolle belijning. Dat maakt Nemox dan ook geschikt voor iedere badkamer. Bescheiden of royaal, klassiek of modern.

Omvangrijke collectie
Naast de al bestaande producten uit de Nemox serie zoals planchetten, badgrepen, handdoekhouders, bestaat de serie door de toevoeging van de vrijstaande items nu uit 28 artikelen.

Alle producten uit de Nemox-serie zijn vervaardigd van verchroomd messing. De nikkel- en chroomlaag van 12 micron maken een garantieperiode van 12 jaar mogelijk.

De vrijstaande Nemox-accessoires zijn vanaf september 2010 te koop bij groothandel, badkamerspeciaalzaken en installateurs.

Dutch detail
Zoals alle Geesa collecties is ook de Nemox-lijn 100% ontwikkeld in Nederland. Hiermee onderstreept Geesa haar motto “dutch detail”.

Bron: Geesa


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags