Geesa legt nadruk op ‘Dutch Detail’

Geesa Bathroom Accessories zet vanaf 2010 nog sterker in op haar Nederlandse afkomst. Met de toevoeging ‘Dutch Detail’ onderstreept Geesa dat haar Nederlandse karakter dé garantie is voor kwaliteit en klasse.

Tijdens de VSK, van 1 tot 5 februari in de Utrechtse Jaarbeurs, presenteert Geesa deze koerswijziging én bijbehorend nieuwe logo.

Geesa ontwerpt en produceert kwalitatief hoogwaardige accessoires voor badkamer en toilet. “Design is de rode draad in ons denken en doen,” zegt Geesa-directeur Ben van der Steen vanuit de Amersfoortse fabriek.

“Wij vinden badkameraccessoires even beeldbepalend als de badkamer zelf. Met andere woorden: Geesa-accessoires maken de badkamer.”

Van der Steen stelt dat de toevoeging ‘Dutch Detail’ een extra waarde toevoegt aan het merk Geesa: “Al 125 jaar is Geesa een sterk merk; 2010 is dus ons jubileumjaar.

Ook al hebben we in het professionele kanaal al geruime tijd de positie van marktleider in onze thuismarkt Nederland, toch blijven we vooruit kijken.

Door het benadrukken van onze Nederlandse oorsprong, waarin creativiteit en nuchterheid zo mooi samengaan, willen wij onze nationale én internationale positie verder versterken.”

Wereldwijd toonaangevend
Inmiddels worden Geesa-accessoires in meer dan 65 landen toegepast en daarmee behoort Geesa tot ‘s werelds toonaangevende fabrikanten. Behalve in de consumentenmarkt worden Geesa-accessoires veel in de utiliteitssector toegepast.

Met name hotels vormen een belangrijke afzetmarkt. In meer dan 1.000 hotels wereldwijd zijn inmiddels producten van Geesa te vinden. Belangrijke ketens als Holiday Inn, Intercontinental en Radisson SAS zien Geesa als ‘preferred supplier’.

Ook in de scheepsbouw timmerde Geesa de laatste jaren flink aan de weg. Zo zijn de Queen Mary II en de Ultra Voyager, de grootste cruiseschepen ter wereld, uitgerust met Geesa-accessoires.

Introductie Pulse Collection
De producten van Geesa worden grotendeels gemaakt van zwaar verchroomd messing. Hierdoor is het product jarenlang bestand tegen corrosie. De materiaal­keuze en de nikkel- en chroomlaag van 12 micron maken een garantie­periode van 12 jaar mogelijk.

Een treffend voorbeeld hiervan is Pulse, de nieuwe lijn badkameraccessoires. Het design en de kleurstelling van Pulse sluiten perfect aan bij de huidige zwart/wit-trend.

Bron: Geesa


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags