Geef je radiator in één klik een design look

Met Sentimo creëer je in één klik een nieuwe look voor je radiator.

Dit merk heeft nu een nieuw ontwerp: Sentimo Groove. Het is een fraai vormgegeven designcover met een subtiele ‘groef’. Groove past op elke paneelradiator. Voor een modern accent in elk smaakvol interieur.

Het werkt eenvoudig en snel; je doet het helemaal zelf. Eerst plaats je een aantal sterke magneten op de radiator en vervolgens klik je de cover erop. Klaar.

In een handomdraai maak je van een gewone radiator een echte designradiator. Sentimo Groove is verkrijgbaar in 17 eigentijdse kleuren.

Persoonlijk accent
Sentimo Groove is gemaakt van metaal en geleidt de warmte optimaal. Over warmteverlies hoef je je dus geen zorgen te maken. Met deze radiatorcover geef je elke woonruimte iets extra’s.

Niet alleen een designkeuken of –badkamer, maar ook de living, hal of kinderkamer. Je kunt kiezen uit vele kleuren, zo krijgt elkewoonruimte een persoonlijk accent.

Voordelen
Sentimo Groove heeft veel voordelen:

· Modern design 2012
· Optimale warmtegeleiding
· Eigentijdse kleuren (grijs- en bruintinten, zwart, wit)
· Corrosiebestendig verzinkt staal, kras- en stootvast
· Eenvoudige zelfmontage met ultrasterke magneten
· Geen hak- of breekwerk
· Toepasbaar op alle paneelradiatoren
· Nederlands fabricaat

Informatie
Je kunt Sentimo Groove bestellen op www.Sentimo.nl. Hier kun je ook terecht als je hulp nodig hebt bij het meten van de radiator of voor meer informatie over kleuren, maten en verkooppunten.


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags