Geberit Uniflex

Samen een bad nemen is heel gezellig, maar wie gaat er met zijn rug tegen die oncomfortabele overloop zitten?

Met de nieuwe, ultraplatte generatie Uniflex PushControl badsifons hoeft die discussie niet langer gevoerd te worden.

Want leunen tegen deze nieuwe drukknopbediening levert niet langer dat oncomfortabele gevoel in de rug op. Zelfs niet aan de kopse kanten van het bad. Badplezier voor twee dus. De badsifon is geschikt voor alle typen moderne baden. Mooi is hij ook: de Uniflex PushControl werd gelauwerd met de iF product design award 2008.

De Uniflex PushControl voert een nieuwe generatie badsifons aan.

PushControl betekent bediening van de badafvoer door het indrukken van de knop die volledig in de ultraplatte overloop is weggewerkt.

Daardoor vormt de bedieningsknop geen belemmering om tegen aan te zitten. Met zijn slanke en elegante design voegt hij zich naadloos naar alle moderne baden, waarbij er ook nog voor verschillende uitvoeringen kan worden gekozen. De badsifon is namelijk verkrijgbaar in wit, glans en mat chroom om zo met alle gangbare typen badkranen een passend en evenwichtig samenspel te kunnen aangaan.

De platte, stromingstechnisch optimaal gevormde sifon maakt het mogelijk het bad laag te plaatsen, wat de instap een stuk eenvoudiger maakt.

Dit is mogelijk zonder concessies te doen aan de vereiste waterslothoogte van vijf cm, waarmee stankafsluiting en een snelle afvoer van het water gewaarborgd blijven.

De dichtingringen beschermen het bad en de ombouw tegen vocht, terwijl het expansierubber op de overloop een spanningsvrije inbouw mogelijk maakt.

De Uniflex PushControl sifon brengt kortom het plezier van een gezamenlijk bad terug in de badkamer.

De Uniflex PushControl ontving de iF product design award 2008.

Dit is één van de belangrijkste internationale competities op het gebied van de nieuwste design trends, met jaarlijks meer dan 1.800 inzendingen uit ruim 30 verschillende landen.

De Uniflex PushControl is verkrijgbaar vanaf het 2e kwartaal 2008 in drie kleuren: wit (11), glans chroom (21) en mat chroom (46).

Bron: Geberit


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags