Geberit toiletblokhouder voor inbouwreservoir

Geberit zal per april 2010 een toiletblokhouder voor achter de bedieningsplaat van een inbouwreservoir aan haar assortiment toevoegen. Voor een fris toilet is geen onhygiënische toiletblokhouder onder de spoelrand meer nodig.

Toiletblokhouders voor inbouwreservoirs onderscheiden zich van toiletblokhouders aan de spoelrand van het toilet, doordat ze in het reservoir zitten en zo ongezien hun werk doen. Bij iedere spoeling reinigen ze het toilet overal waar het water komt, ook onder de rand.

Nieuw: praktische toiletblokhouder voor inbouwreservoirs
Bij opbouwreservoirs is het gebruik van stortbakblokjes meestal geen probleem, omdat de deksel opgetild kan worden en de houder in het reservoir gehangen kan worden.

Bij inbouwreservoirs is dat niet mogelijk, waardoor vaak voor een toiletblokje onder de spoelrand van het toilet gekozen wordt. Deze zijn voor alle toiletten toe te passen, maar het plaatsen van een nieuw blokje in de houder is vaak onhygiënisch.

Daarnaast reinigt het niet onder de spoelrand. Hierin komt nu verandering: het nieuwe scharnierende montageraam van Geberit maakt het mogelijk om in een handomdraai een stortbakblokje in een inbouwreservoir te plaatsen. Eenvoudiger kan bijna niet: plaat openen, blokje plaatsen, plaat dicht.

Geschikt voor vele soorten stortbakblokjes
De houder is een eenvoudig monteerbare accessoire voor alle Geberit bedieningsplaten uit de elegante Sigma-serie. Hij kan worden aangebracht zonder gebruik van gereedschap en bestaat uit een montageframe met scharnier en een opvangbeker waarin de meeste stortbakblokjes passen.

Het scharnierende montageframe met toiletblokhouder is leverbaar vanaf april 2010.

Bron: Geberit


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags