Geberit Sigma01 bedieningsplaat: de nieuwe, moderne uitvoering van een klassieker

Dé succesvolle 2-toets bedieningsplaat Geberit Samba, sinds de introductie in 2001 één van de meest geliefde platen, heeft een opvolger: de Geberit Sigma01.

Het ontwerp van deze bedieningsplaat is in een modern jasje gestoken en zal de huidige Geberit Samba bedieningsplaat volledig gaan vervangen.

Hoe succesvoller het product, hoe meer het gekoesterd dient te worden. Juist om die reden heeft Geberit de Samba bedieningsplaat langzaam maar zeker doorontwikkeld. Het vervolgmodel is de nieuwe Geberit Sigma01 bedieningsplaat. Deze zal de Samba bedieningsplaat volledig gaan vervangen.

Net als zijn voorganger is de Geberit Sigma01 verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren en net als alle bedieningsplaten uit de Sigma serie is de Geberit Sigma01 compatibel met het Sigma inbouwreservoir van 12 cm (UP320) en het inbouwreservoir 8 cm (UP720).

3 uitvoeringen
In lijn met de Sigma01 bedieningsplaten voor de wc zal er ook een plaat voor het urinoir opgenomen worden. Deze komt er in 3 verschillende uitvoeringen: een pneumatisch bedienbare druktoets, een infrarood versie met batterijvoeding en een infrarood versie op netvoeding.

De Sigma01 urinoir bedieningsplaat is verkrijgbaar in de kleuren: alpien wit, glansverchroomd en mat verchroomd.

Bron: Geberit


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags