Geberit Monolith: Het elegante alternatief

Monolith is een nieuw soort ‘reservoir’ vóór de muur en helemaal luxe met glas afgewerkt. Ter vervanging of opwaardering van het laaghangende opbouwreservoir of keramisch duoblok.

Een ideale oplossing om een toilet te renoveren en verluxen zonder dat er in muren gehakt hoeft te worden.

Een vloerstaand toilet, waarbij de afvoer verder van de wand af zit, is zo eenvoudig te vervangen voor een luxe, strak afgewerkt reservoir, zonder hak en breekwerk.

In moderne badkamers bepalen fraai gevormde toiletten, wastafels en kranen het beeld, terwijl de technische details van het sanitair achter de wand verdwijnen.

Maar niet in alle bouwsituaties is het gebruik van een moderne voorzetwand wenselijk of zelfs mogelijk.

Bij de vervanging en renovatie van oudere toiletten wordt daarom vaak gekozen voor meer traditionele wc’s met zichtbare stortbak of keramisch duoblok.

Meer keuzevrijheid met nieuwe sanitairmodule
Monolith van Geberit biedt nu een extra alternatief. Net als een wc met zichtbare stortbak kan deze nieuwe wc-module eenvoudig en snel worden geïnstalleerd, zonder dat bouwkundige aanpassingen nodig zijn.

Doordat de stortbak geraffineerd achter glas wordt verborgen, biedt Monolith een moderne aanblik.

Onbegrensd toepasbaar
Het elegante design van Geberit Monolith maakt de module het perfecte alternatief voor wc’s met zichtbare stortbak.

Met zijn compacte en flexibele constructie kan hij bijna overal worden toegepast, in combinatie met zowel staande als ook met hangende toiletten.

De module is geschikt voor iedere bouwsituatie en praktisch elke afvoer, of deze nu in de vloer is aangebracht of in de wand.

De kleur van de hoogwaardige materialen harmoniëren met de omgeving. Geberit Monolith is vanaf april 2010 verkrijgbaar in de twee glaskleuren: zwart en wit.

Geberit Monolith is winnaar van de iF product design award 2010.

Bron: Geberit


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags