Geberit DuoFresh voor frisse lucht rondom het toilet

Onaangename toiletgeuren in de toiletruimte of badkamer zijn vervelend.

Geberit, Europees leider op het gebied van sanitair technologie, introduceert de Geberit DuoFresh. Dit innovatieve toiletsysteem verwijdert onaangename geurtjes direct vanuit de toiletpot. Met één druk op de knop wordt de lucht gezuiverd en vervolgens weer gelijkmatig fris afgegeven.

Dit zorgt voor een grondige en milieuvriendelijke geurverwijdering in tegenstelling tot de huidige – vaak minder doeltreffende – oplossingen als luchtverfrissers en ventilatiesystemen.

De stortbak verwijdert de geur
Het geheim van de frisse lucht in de badkamer of toiletruimte zit achter de muur verborgen. Een knop op de bovenzijde van de bedieningsplaat activeert het geurzuiveringssysteem achter de muur. Dit systeem maakt gebruik van een actief koolstoffilter om de lucht uit de pot te zuiveren en vervolgens weer vrij te laten.

De Geberit DuoFresh geeft tevens heerlijk fris water bij elke spoeling; achter de bedieningsplaat is onzichtbaar een houder geïntegreerd waar hygiënisch een stortbakblokje geplaatst kan worden ter vervanging van de – vaak – onhygiënische toiletblokhouder aan de wc rand.

De Geberit DuoFresh verwijdert geuren bij de bron en gaat daarmee verder dan luchtverfrissers, die geuren alleen camoufleren, en ventilatiesystemen, waarbij de lucht zich eerst door de hele badkamer verspreid.

Net zo eenvoudig als doorspoelen
Met één druk op de knop wordt het geurzuiveringsonderdeel ingeschakeld. Na 10 minuten schakelt het automatisch weer uit, maar het kan ook handmatig gestopt worden. De Geberit DuoFresh heeft een strak design dankzij de integratie in het inbouwreservoir.

De DuoFresh is snel geïnstalleerd en behoeft naast een stroomaansluiting geen verdere aanpassingen. Het koolstoffilter is snel en eenvoudig te vervangen, gemiddeld één keer per jaar.

Dit innovatieve toiletsysteem werkt in combinatie met de toiletpot van de meeste fabrikanten. Hiermee behoudt u de vrijheid uw badkamer of toiletruimte naar eigen ideeën in te richten.

De Geberit DuoFresh is te verkrijgen bij de meeste sanitair showrooms in Nederland of via de installateur.

Bron: Geberit


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags